ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΔΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΠΕΠΠΑ

Με παρέμβαση του συντοπίτη μας Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νίκου Πέππα ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα διάθεσης ειδών λαϊκών αγορών για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η σχετική ανακοίνωση:

«Από τις 3 Οκτωβρίου, κατόπιν παρέμβασης του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Πέππα, η Οικονομική Επιτροπή έλαβε απόφαση για την επανέναρξη από την 1η Νοεμβρίου του προγράμματος διάθεσης των κουπονιών και μάλιστα, κατά τρόπο ευνοϊκότερο για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων.

71776206_2447212802160076_261767429078646784_o

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέππας επισημαίνει ότι «Ήδη από τον πρώτο μήνα της ανάληψης των καθηκόντων μας, πράττουμε τα αυτονόητα. Με ευαισθησία και με αμεσότητα τακτοποιούμε μικρές ή μεγάλες εκκρεμότητες που επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Η σκέψη μας και η βούλησή μας είναι ακόμη πιο ισχυρή όταν αναφερόμαστε σε συνανθρώπους μας που ζουν σε συνθήκες οικονομικής δυσχέρειας και είναι ή νιώθουν αποκλεισμένοι από υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την υγιεινή και ασφαλή διαβίωση».

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ