ΝΕΑ

ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ–ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝEI TΡΙΤΗ

Αντιδρά η αντιπολίτευση (πλην της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του ΚΚΕ) του Δήμου Διονύσου στον ορισμό του Δημοτικού Συμβουλίου αυτή την εβδομάδα για αύριο-Παρασκευή, θεωρώντας ότι δεν εξυπηρετεί την πλειονότητα των συμβούλων-μελών τους. Στον αντίποδα ζήτησε εγγράφως να ορίζονται τα Δημοτικά Συμβούλια ημέρα Τρίτη, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Η διοίκηση του Δήμου Διονύσου απάντησε με ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

Σχετικά με την ημέρα πραγματοποίησης των Δημοτικών Συμβουλίων Διονύσου

Σε απάντηση αιτήματος των 3 παρατάξεων της μειοψηφίας του Δήμου Διονύσου («Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες», «Εύπολις Συνεργασία Δημοτών», «Μαζί για τον Διόνυσο») με το οποίο ζητούν: αφενός, να συνεχίσουν τα Δημοτικά Συμβούλια να πραγματοποιούνται την ίδια ημέρα που είχε επιλεγεί κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, δηλαδή την Τρίτη, και αφετέρου, να αναβληθεί το προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 11/10 για την ερχόμενη Τρίτη 15/10, υπήρξε απάντηση από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφία Κατσίγιαννη.

Η κα Κατσίγιαννη αναφέρει ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να διατηρηθεί η δέσμευση για πραγματοποίηση των συνεδριάσεων τη δεύτερη ημέρα της εβδομάδας, δηλαδή την Τρίτη, ωστόσο ζητάει την κατανόηση όλων των παρατάξεων σε τυχόν αναπροσαρμογή του προγράμματος όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Επισυνάπτεται η αίτηση των παρατάξεων της μειοψηφίας και η απάντηση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Σχετικά άρθρα:

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΣ ΣΤΙΣ ΣΕ

Categories: ΝΕΑ