ΝΕΑ

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

Δεν προσήλθε σύσσωμη η αντιπολίτευση, δεν υπήρξε απαρτία και το Δημοτικό Συμβούλιο, που ήταν προγραμματισμένο για τις 5 σήμερα το απόγευμα, δεν έγινε. Στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου έδωσαν το παρών 18 σύμβουλοι, ενώ έπρεπε να είναι 21 για να ξεκινήσει η συνεδρίαση.

Στην ημερήσια διάταξη, υπενθυμίζεται, ανάμεσα στα 31 θέματα, περιλαμβάνονταν και οι ορισμοί Διοικητικών Συμβουλίων, Προέδρων και Αντιπροέδρων στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νο 5 και 6).

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη μετά την έντονη αντίδραση των τριών παρατάξεων («Ανοιχτοί Ορίζοντες»-Δ.Ζαμάνης, «Εύπολις»-Κ.Κουριδάκης, «Μαζί για τον Διόνυσο»-Ν.Κλήμης) για τον ορισμό του Δημοτικού Συμβουλίου ημέρα-Παρασκευή. Εγγράφως διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας να γίνονται οι συνεδριάσεις του ανώτατου οργάνου του Δήμου ημέρα Τρίτη, όπως μέχρι τώρα.

Τη γραμμή που χάραξαν οι τρεις ακολούθησε  και η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ, η οποία επίσης δεν προσήλθε.

Το μήνυμα προς τη διοίκηση του κ Καλαφατέλη είναι σαφές. Χωρίς τη συναίνεση (την οποία άλλωστε έχει κάνει σημαία) της αντιπολίτευσης δεν θα μπορέσει να κάνει βήμα, ούτε για τα στοιχειώδη…

Categories: ΝΕΑ