ΝΕΑ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18.15 ΧΘΕΣ (5/11) – ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Από τις 18.15 χθες το απόγευμα-Τρίτη-5 Νοεμβρίου διακόπηκε η υδροδότηση στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των δημοτών επί ώρες. Λίγο πριν το μεσημέρι και αφού τα παράπονα των κατοίκων είχαν ενταθεί, όπως φαίνεται από χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο facebook, ο Δήμος Διονύσου εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι βλάβη σε πυροσβεστικό κρουνό θα  αποκατασταθεί το συντομότερο.

 

Thodoris Kalyvas

Υπάρχει διακοπή νερου στον Διόνυσο απο τις 18:15.
Καποιος χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και νερό τελος.
Θα αναλαβει αμεσως το συνεργείο που ειναι οργανωμένο για τα επείγοντα περιστατικά και σε δυο τρείς ώρες η βλάβη θα εχει αποκατασταθεί. Σας αρεσε η ιστορία? Αφορά καποια αλλη χώρα ή πολη που λειτουργούν άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και τιμούν την ψήφο των πολιτών.
Θα ασχοληθούν απο αυριο για την αποκατάσταση της βλάβης, α ξέχασα, το τηλέφωνο για τα επείγοντα περιστατικά στο Δήμο δεν το σήκωσε ποτε κανείς.
Δεν ντρέπεστε να λεγεστε Δήμαρχος?

 


Sotiris Papachristou

Καλημέρα, επειδή στον δήμο δεν σηκώνουν τηλέφωνο από εχθές (2108004943), ξερει κάποιος περί της διακοπής υδροδότησης στο Διονυσο ;

 

Maria Argyropoulou

Απροειδοποιητη διακοπη υδρευσης στην περιοχη Σεμελης απο τις 18:30 περιπου.Εδω κ 2-2,30 ωρες περιπου δεν γνωριζουμε τι συμβαινει.

 

Thodoris Kalyvas Κυρία Αργυροπούλου, η διακοπή προήλθε από ατύχημα. Βεβαίως στην πόλη που ζούμε η επίλυση μιας βλάβης με οργανωμένα συνεργεία εκτάκτων περιστατικών αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η αντιμετώπιση των πολιτών ως “ζώα” η μηδενική ενημέρωση βεβαίως είναι μια παράδοση που συνεχίζεται.

Categories: ΝΕΑ