DIMOTISD

DIMOTIS: COLPO GROSSO No 2 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…

Συνέχεια δίνει, όπως αναμενόταν, ο Δημότης Διονύσου (dimotisd.blogspot.com) στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Στεφάνου τις παραμονές των δημοτικών εκλογών της 2ης Ιουνίου. Βγάζει στην επιφάνεια μάλιστα και σχολιάζει τη δήλωση «Πόθεν Εσχες» του Καλαφατέλη για να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων από τον ίδιο και την κουστωδία του είναι ….παραμυθάκια.

 

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

COLPO GROSSO No 2

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Στην προηγούμενη ανάρτησή μας COLPO GROSSO No 1, αναφέραμε πως το όλο σκηνικό στο Α.Τ. Διονύσου εκείνη την αποφράδα για την τοπική αυτοδιοίκηση ημέρα 31-5-2019 είχε στηθεί από πλευράς Καλαφατέλη με το πρόσχημα ότι… παραβιάζονταν τα προσωπικά του δεδομένα (δ/νση κατοικίας, ΑΦΜ, ΑΔΤ, κλπ.).
Ενδεικτικό της όλης μεθόδευσης εξαπάτησης του εκλογικού σώματος είναι το δημοσίευμα της σελίδας «Δημοτικές Εκλογές Δήμου Διονύσου», συμφερόντων Νικολάου Κοκκαλά, με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ – ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ», όπου διαλαμβάνονται τα εξής σχετικά:
«Αυτή τη φορά, οι υπεύθυνοι-λαγωνικά της προεκλογικής στρατηγικής της συγκεκριμένης παράταξης (δηλ. των Ανοιχτών Οριζόντων) εφάρμοσαν την τακτική της κατασυκοφάντησης του πολιτικού τους αντιπάλου, όχι μόνον παραπληροφορώντας και διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, αλλά – το χειρότερο από όλα – έδωσαν στη φόρα τα στοιχεία του κ. Γιάννη Καλαφατέλη! Τα προσωπικά στοιχεία του επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης για το Διόνυσο» (π.χ. ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου) είναι – εξ αιτίας του μένους των αντιπάλων του – γνωστά σε όλο το Διόνυσο!» (τα έντονα γράμματα είναι του δημοσιεύματος).
Πω, πω, πω, τι…έγκλημα!!! Ανήλικοι μοίραζαν μανιωδώς…το Α.Φ.Μ. του Καλαφατέλη!!! Πραγματική … ιεροσυλία!!!
Έλα όμως που τα ίδια πιό πάνω προσωπικά δεδομένα (αυτά και πολλά περισσότερα) ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου που αφορά την περιουσιακή κατάσταση (πόθεν έσχες) του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων κλπ. ( η σχετική σελίδα που αφορά τον Καλαφατέλη παρατίθεται στο τέλος του παρόντος).
Άρα, κύριε δημοσιογράφε μας και λοιποί καλοθεληταί, τα προσωπικά δεδομένα για τα οποία «σκίζατε τα ρούχα σας» τα είχε δώσει στη φόρα προ πολλού Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, και αυτά που λέγατε ήταν φτηνά παραμυθάκια προς λαϊκή κατανάλωση, προκειμένου να πιάσετε πόστα.
Τώρα, με τη μήνυσή του κατά δέκα (10) ατόμων, έρχεται ο Καλαφατέλης και, εμμέσως πλην σαφώς, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ πως παραμύθιαζε την κοινωνία, αφού δεν μηνύει κανένα απολύτως για (δήθεν) «παράνομη αποκάλυψη» των ως άνω προσωπικών του δεδομένων. (Για να μπορέσει να στήσει τη συγκεκριμένη μήνυση κατασκεύασε άλλο παραμύθι, το οποίο θα αποτελέσει αντικείμενο επόμενης ανάρτησης.).
Μία άλλη … ιεροσυλία, για την οποία έχυσαν λεκάνες κροκοδείλια δάκρυα ο Καλαφατέλης και οι «κολλητοί», ήταν η δήθεν «εκμετάλλευση ανηλίκων» από πλευράς Ζαμάνη για τη διανομή προεκλογικών φυλλαδίων.
Έλα όμως που τα άτομα που «προσήγαγε» ο Καλαφατέλης στις 31-5-2019 στο Α.Τ. Διονύσου (δια του δικηγόρου Νίκου Παπαϊωάννου και διαφόρων άλλων «κεφαλοκυνηγών») ήταν σε ηλικία που εδικαιούντο να ψηφίζουν. Δηλαδή και πάλι ήρθαν οι φαρισαίοι  – υποκριτές «να διαρρήξουν τα ιμάτια τους» οδυρόμενοι για το ανάρμοστο, δήθεν, της διανομής προεκλογικού υλικού από άτομα που όμως εκ του νόμου θεωρούνται άξια και ώριμα ηλικιακά ακόμη και να ψηφίζουν.
Και σα να μην έφτανε αυτό, όπως προκύπτει από έγγραφο του Α.Τ. Διονύσου που παρατίθεται στο τέλος του παρόντος, την επομένη (1-6-2019) ένα άτομο (μαθητής της 1ης Λυκείου 15 ετών) μοίραζε όντως παράνομα προεκλογικό υλικό του Καλαφατέλη.
Οι άνθρωποι πράγματι «δεν παίζονται».
Πάμε τώρα και στο άλλο το παραμυθάκι που αρχίζει με το «Ο Γιάννης λυπήθηκε τα ανήλικα και δεν τα μήνησε για να μη τα κλείσουν στη στενή» και τελειώνει με το «Ψηφίστε τον Γιάννη τον ψυχοπονιάρη και μαυρίστε τον Διονύση τον εκμεταλλευτή ανηλίκων».
Η πραγματικότητα όμως είναι η εξής:
Η άσκηση ποινικής δίωξης για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων γίνεται ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, συνεπώς, εφ’ όσον η Εισαγγελέας κα Αικατερίνη Τσιρώνη έλαβε γνώση της σχετικής καταγγελίας του Καλαφατέλη, αν πράγματι διαπίστωνε τέτοια παράβαση, θα προχωρούσε στην άσκηση δίωξης ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ (δηλαδή, ανεξάρτητα από την υποβολή ή μη έγκλησης από πλευράς Καλαφατέλη) και δε θα προέβαινε, βέβαια, σε απλές συστάσεις (βλέπετε προηγούμενη ανάρτηση COLPO GROSSO No 1).
Άρα, καμία απολύτως παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων δε διαπιστώθηκε τότε από την άνω Εισαγγελέα, όπως ΨΕΥΔΩΣ – ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ισχυρίστηκε και διέδωσε τότε η πλευρά Καλαφατέλη, και αυτός ήταν ο λόγος που «ο Γιάννης ο πονηρός», την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενος, το γύρισε στο ψυχοπονιάρικο.
Και, σε κάθε περίπτωση, γιατί ο Καλαφατέλης δε μήνυσε τότε, επί τόπου, τον Ζαμάνη; Τον λυπήθηκε και αυτόν;
Τέτοιο χοντρό δούλεμα που έριξαν τότε στην κοινωνία «ο Γιάννης ο πονηρός» και οι παρατρεχάμενοι θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναδούμε.

Scan 1

Scan 2

 

Σχετικά άρθρα:

-DIMOTIS, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: COLPO GROSSO No 1

Categories: DIMOTISD, FRONTPAGE