ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΙΧΜΕΣ ΤΣΕΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

Αιχμές του Χρήστου Τσεβά, επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη μας, το Σπίτι μας», με ιδιαίτερο σημειολογικό ενδιαφέρον χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τις τοποθετήσεις «ημετέρων», στους οποίους εξοφλούνται προεκλογικά γραμμάτια. Αφορμή στάθηκε η ακατάσχετη φλυαρία και το χάσιμο χρόνου κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Καρυστινός έφερε εισήγηση για να δώσει ώρες προπόνησης σε νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ, το οποίο δεν είχε καν καταστατικό από το Πρωτοδικείο.

«Εσείς κ Καλαφατέλη, βάζετε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που θεωρείτε ότι τους χρωστάτε, οι οποίοι όμως ουδεμία επαφή έχουν με το αντικείμενο» τόνισε ο κ Τσεβάς, ο οποίος, σημειωτέο, συγκυβερνά το Δήμο Διονύσου μαζί με τη νικήτρια των εκλογών «Δύναμη Ευθύνης». Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο τα λεγόμενά του αποκτούν ξεχωριστή βαρύτητα.

Η απάντηση του άμεσα ενδιαφερόμενου Αντιδημάρχου Ν.Καρυστινού ήταν, ως συνήθως, γενικόλογη, υπογραμμίζοντας ότι «το θέμα έπρεπε να έρθει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Ο κ Τσεβάς, από τα νέα πρόσωπα του Δημοτικού Συμβουλίου, σημάδεψε με δυο λόγια την ουσία του προβλήματος: άτομα ακατάλληλα και άσχετα, δίχως εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες,  σπεύδουν να πιάσουν τις καρέκλες με πρώτο τους μέλημα την προβολή, τις δημόσιες σχέσεις, τις δηλώσεις και τις φωτογραφίες. Και αυτό θεωρούν ότι είναι πολιτική…

 

-Σχετικά άρθρα:

*ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ