ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Κλείνει το ταχυδρομείο της Δροσιάς. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τους υπαλλήλους του καταστήματος των ΕΛΤΑ, το οποίο εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο επί καθημερινής βάσης, μετά από σχετική ερώτηση πελατών. Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εξυγίανσης που έχει αποφασίσει και εξαγγείλει η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ της Δροσιάς λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια, εξυπηρετώντας τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, από την Εκάλη και το Διόνυσο μέχρι τη Σταμάτα και την Άνοιξη. Πλέον ο κόσμος θα αναγκαστεί να πηγαίνει στο ταχυδρομείο Αγίου Στεφάνου, που θα επιβαρυνθεί με περισσότερη πελατεία.

Στο θέμα παρενέβη ο Δήμος Διονύσου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας:

“Μετά από πληροφορίες και δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, τα οποία κάνουν λόγο για επικείμενη κατάργηση  του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ που λειτουργεί στη Δροσιά (Στρατηγού Πετρίτη 1), άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Διονύσου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης έστειλε επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ Γιώργο Κωνσταντόπουλο, με την ένδειξη «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ», ζητώντας την επίσημη ενημέρωσή του αναφορικά με τον υφιστάμενο σχεδιασμό του Οργανισμού, σε σχέση με την πιθανολογούμενη κατάργηση του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Δροσιάς.

Παράλληλα, ο κος Καλαφατέλης ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να παραμείνουν και τα δύο υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Δροσιά και Άγιο Στέφανο, προκειμένου να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση του πλήθους των πελατών, κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Τέλος, ο Δήμαρχος Διονύσου επεσήμανε ότι ενδεχόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Δροσιά θα δημιουργήσει πρόσθετη κυκλοφοριακή επιβάρυνση στην περιοχή και ειδικά στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου”.

Η Επιστολή του Δημάρχου Διονύσου προς ΕΛΤΑ.pdf:

 

 

 

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ