ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΡΕΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο συνδημότης μας Κώστας Καραγιάννης, επί σειρά ετών διαιτητής, προπονητής, παλαιότερα αθλητής, βραβεύτηκε το πρωί για την πολύπλευρη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ από την ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής). Ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην κοπή της πίτας, κατά την οποία ο Παναγιώτης Φασούλας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ως αντίπαλος του «δικτάτορα» του μπάσκετ Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Σε δύσκολα χρόνια, χωρίς ανέσεις, πόρους και γήπεδα με παρκέ, ο Κώστας Καραγιάννης ανέδειξε πλήθος παικτών που μεσουράνησαν στα μεγάλα και μικρά πρωταθλήματα, ενώ ως διαιτητής διακρίθηκε για την ευθυκρισία και τιμιότητά του. Η στιγμή που παρέλαβε την τιμητική διάκριση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική παρουσία σύσσωμης της οικογένειάς του, της γυναίκας του, των παιδιών του Αντώνη, Μανώλη και των συζύγων τους, των πανέμορφων εγγονών του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Α’ Γυμνασίου Καλλιθέας (πρώην ΙΖΟΛΑ), επί των οδών Αιγέως και Αγησιλάου.

Μαζί με τον Κώστα Καραγιάννη τιμήθηκαν μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Μιχάλης Αναστασιάδης, Γιώργος Μποσγανάς, Γιάννης Φιλίππου, Λάζαρος Κουτούβαλης, Γιάννης Γκαρώνης, κ.α.

83166239_10221322038950118_234354585563561984_n

 

Η αναγγελία της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Φασούλα:

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ