DIMOTISD

DIMOTISD: «ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Ν. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ»

Με την πρόσληψη του δικηγόρου Νίκου Παπαϊωάννου ως συμβούλου του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη σε θέματα διαφάνειας και εσωτερικού ελέγχου ασχολείται ο Δημότης Διονύσου, ο γνωστός blogger (dimotisd.blogspot.com) που παρεμβαίνει στα δημοτικά πράγματα. Και αμφισβητεί ευθέως τα αξιοκρατικά κριτήρια της συγκεκριμένης τοποθέτησης, παραθέτοντας επιχειρήματα, έγγραφα και στοιχεία. Το “dionysospost”, αναδημοσιεύει το κείμενο του Δημότη, δίχως να το υιοθετεί. Ο εν λόγω blogger εκφράζει προσωπικές απόψεις, όπως έχει δικαίωμα κάθε ενεργός πολίτης, τις οποίες, επαναλαμβάνουμε, το “dionysospost”, δεν υιοθετεί.

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Βολεύτηκε με διορισμό στο Δήμο και ο Ν. Παπαϊωάννου, βασικότατος πρωταγωνιστής του εκλογικού πραξικοπήματος με το οποίο αναρριχήθηκε στη δημαρχία ο Καλαφατέλης (βλέπετε σχετικές αναρτήσεις μας «ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ», «COLPO GROSSO No 1», «COLPO GROSSO No 2».

Η σχετική σύμβαση αναδημοσιεύεται στο τέλος της παρούσας.

Ο Παπαϊωάννου υπήρξε ο κατ’ εξοχήν “κυνηγός κεφαλών” των διανομέων του προεκλογικού υλικού των Ανοιχτών Οριζόντων, με αφορμή το οποίο μεθοδεύτηκε το μεγάλο κόλπο της «κατάληψης του υψώματος» του δήμου από την πίσω πόρτα.

Παρίστατο συνεχώς δίπλα στον Καλαφατέλη στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου στον Άγ. Στέφανο στις 31-5-2019 και τον καθοδηγούσε, άρα γνώριζε την αλήθεια εξ ιδίας αντιλήψεως. Παρά ταύτα, έσπευσε να βαφτίσει την εισαγγελική σύσταση ως εισαγγελική εντολή, αρχικά με δημόσιες δηλώσεις του στο προαύλιο του Αστυνομικού Τμήματος και στη συνέχεια με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο (αναδημοσιεύονται στο τέλος της παρούσας).

Έχοντας «την ιδιότητα και το θεσμικό ρόλο του δικηγόρου ως ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ της δικαιοσύνης» (η αυτοαναφορική πιό πάνω φράση δική του) δε δίστασε παρά ταύτα να την εργαλειοποιήσει βάναυσα (τη δικαιοσύνη), εμφανίζοντας ΨΕΥΔΩΣ ότι η Εισαγγελέας Α.Τ. ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ – ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ τα (δήθεν) παράνομα φυλλάδια «να αποσυρθούν άμεσα και από παντού» και ότι (δήθεν) «με τον πιό επίσημο τρόπο» (δηλονότι από εισαγγελική λειτουργό) αποκαλύφθηκε το ποιόν και το ήθος του Ζαμάνη, σπεύδοντας παράλληλα να καθυβρίσει τον τελευταίο για «αυταπόδεικτη περιφρόνηση προς το θεσμό της δικαιοσύνης» και για «μη αναστρέψιμη πόρωση».

Επίσης, ο Παπαϊωάννου ήταν αυτός που συγκέντρωσε το υλικό για την υποβολή της από 30-8-2019 μήνυσης κατά δέκα ατόμων της πλευράς Ζαμάνη καθώς και αυτός που απειλούσε να υποβάλει αγωγή κατά της Λίτσας Κανακάρη προκειμένου να της πάρει λεφτά για να ανακαινίσει την κουζίνα του σπιτιού του, όπως ο ίδιος επαίρετο δημοσίως στο διαδίκτυο.

Σημειωτέον τέλος πως (συμβατικά) ο Παπαϊωάννου προβλέπεται να ασχοληθεί με την αμεροληψία στις διαδικασίες των απ’ ευθείας αναθέσεων του Δήμου, δηλαδή προκειμένου αυτές να πραγματοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς αμερόληπτο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η δική του απ’ ευθείας πρόσληψη.

Άξιος ο μισθός του, λοιπόν, και επάξια διασφαλίστηκε ως άνω «η σίτισή του στο πρυτανείο» (φράση την οποία δανειζόμαστε από τον Υφαντή).

Υ.Γ. Γιατί ο Παπαϊωάννου δεν ανέλαβε καθήκοντα ξεκαθαρίσματος των «καταπατημένων του Κρυονερίου», ένα θέμα για το οποίο κάποτε «έσκιζε τα ρούχα του» από ιερή αγανάκτηση παρά, αντ’ αυτού, δέχτηκε την ενασχόληση με «φούμαρα»;

Μήπως γιατί τώρα ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ με αρχιερέα τον Καλαφατέλη, περιορίζοντας ως εκ τούτου τα ενδιαφέροντά του στον «άρτον τον επιούσιον»;

Scan1

Scan2

Scan3

Capture1

 

Capture2

Categories: DIMOTISD, FRONTPAGE