ΝΕΑ

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ – ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

«Δι’ ασήμαντον αφορμή» έγινε το τρομερό φονικό το πρωί στο αμαξοστάσιο. Ο δράστης παραπονιόταν για διαρροή του ρολογιού του ύδρευσης, το οποίο ο άτυχος-τραγικό θύμα Παναγιώτης Αγγελίδης προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει και είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος επιτόπιο έλεγχο  δύο-τρεις φορές δίχως να προκύψει κάποιο εύρημα.

Ο 77χρονος θεωρούσε ότι έτρεχε νερό από παλιό σωλήνα έξω από το σπίτι του,  χωρίς πάντως ο ίδιος να έχει επιβάρυνση στο λογαριασμό του νερού.

Ο Δήμος Διονύσου κήρυξε πένθος για σήμερα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε «ενημερώνει ότι όλες οι υπηρεσίες του (κεντρικό Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) θα παραμείνουν κλειστές, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας». Σημειώνεται επίσης πως «Θα υπάρξει μέσα στην ημέρα νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δήμου Διονύσου τις επόμενες ημέρες, καθώς και την ημέρα κηδείας του εκλιπόντος Παναγιώτη Αγγελίδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί με δαπάνη του Δήμου Διονύσου».

«Οι τρεις σφαίρες κατά του Παναγιώτη Αγγελίδη αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά ολόκληρου του Δήμου Διονύσου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της δημοκρατίας μας συνολικά. Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου για αυτό το πρωτόγνωρο τραγικό συμβάν. Θέλω ακόμη να μεταφέρω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων όσο και των εργαζομένων μας. Η στήριξή μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος είναι δεδομένη» δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ

Η ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου, με την οποία κηρύσσεται τριήμερο πένθος έχει ώς εξής:

“Σε κατάσταση τριήμερου πένθους κήρυξε το Δήμο Διονύσου ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, μετά από την απρόκλητη και άδικη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Προϊσταμένου Ύδρευσης Παναγιώτη Αγγελίδη, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας 27/1.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, σε ένδειξη βαρύτατου πένθους για την απώλεια του στελέχους του Δήμου, αναβάλλεται κάθε προγραμματισμένη ή μη εκδήλωση του Δήμου Διονύσου για 3 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 27 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2020. Αναφορικά με τις συνεδριάσεις των πολιτικών οργάνων, ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου (κεντρικό Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 28 Ιανουαρίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας.

 

-Σχετικά άρθρα:

-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Categories: ΝΕΑ