ΝΕΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ Π.ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΠΟ “ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”,«ΕΥΠΟΛΙ», ΚΚΕ

Με ανακοινώσεις τους η μείζων αντιπολίτευση “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, οι δημοτικές παρατάξεις «Εύπολις», “Λαϊκή Συσπείρωση” του ΚΚΕ και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας συλλυπούνται την οικογένεια του αδικοχαμένου δημοτικού υπαλλήλου εν ώρα καθήκοντος Παναγιώτη Αγγελίδη.

 

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

27-01-2020: Μαύρη μέρα για το Δήμο Διονύσου.

Η σημερινή είδηση της άνανδρης δολοφονίας του Παναγιώτη Αγγελίδη μας συγκλόνισε όλους.
Βαρύ πένθος σκίασε όχι μόνο το Δήμο Διονύσου αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο στο άκουσμα της αποτρόπαιας πράξης.
Τρεις δολοφονικές σφαίρες αφαίρεσαν με απάνθρωπο τρόπο τη ζωή “ενός από μας” την ώρα που εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα.
Ο προϊστάμενος ύδρευσης του Δήμου μας, ο Παναγιώτης Αγγελίδης δεν είναι πλέον μαζί μας γιατί έτσι γούσταρε “κάποιος”.
Οι σφαίρες αυτές διαπέρασαν την καρδιά μας, σκότωσαν ότι έχει αξία και εκμηδένισαν την ανθρώπινη ζωή.
Ο Παναγιώτης όμως, θα παραμείνει ζωντανός στη μνήμη μας, στο μυαλό μας, στις καρδιές μας.
Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την εγκληματική ενέργεια του δράστη και απευθύνουμε στην οικογένειά του εκλιπόντος τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας.
Καλό παράδεισο Παναγιώτη !!!

 

Εύπολις Δήμος Διονύσου

ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η εν ψυχρώ δολοφονία υπαλλήλου του Δήμου στην υπηρεσία του, από δημότη, μας άφησε όλους άφωνους. Η κοινωνία της περιοχής δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια φαινόμενα που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω σε καταστάσεις βίας και απανθρωπιάς.
Συλλυπούμαστε τους οικείους του εκλιπόντος και συμπαραστεκόμαστε στην τραγωδία τους. Την ίδια ώρα, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τη φροντίδα τήρησης του νόμου στην καθημερινότητά μας και στις 7 κοινότητες του Διονύσου.
Ίσως έχουμε …χάσει επεισόδια και είναι καιρός να επανεξετάσουμε, σοβαρά, επιτέλους, πως θα μπει γενικότερη τάξη σε έναν όμορφο μεν τόπο που δεν αποκλείεται, όμως, να γίνει ξέφραγο αμπέλι, λόγω της χαλαρότητας η οποία επιδεικνύεται από πολλές πλευρές, απέναντι σε κρούσματα προκλητικής αυθαιρεσίας και ανομίας.
Το θλιβερό αυτό περιστατικό ας μας αφυπνίσει, ώστε να αναλάβει καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, όσον αφορά την προστασία της ζωής, την επιβολή κανόνων ασφάλειας στους χώρους εργασίας και την αποτελεσματική περιφρούρησή τους. Είναι ζήτημα στοιχειώδους αυτοσεβασμού!

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
———————
Συγκλονισμένοι πληροφορηθήκαμε το πρωί της Δευτέρας την δολοφονία του εργαζόμενου του Δήμου την ώρα που βρισκόταν στον χώρο εργασίας του, εντός του Αμαξοστασίου του Δήμου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα το τραγικό αυτό γεγονός που είναι αποτέλεσμα και των οξυμένων προβλημάτων των εργαζομένων και της πόλη μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και τους συναδέλφους του.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

 

 


Nikolaos Peppas

Συντετριμμένος από την τραγική απώλεια ενός αληθινού φίλου του προϊστάμενου ύδρευσης Δήμου Διονύσου. Έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος Διονύσου είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί του και βαθιά ανθρώπινη σχέση. Αποδεικνύεται με τον πιο σκληρό τρόπο πως οι εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πραγματικά άνθρωποι της πρώτης γραμμής και εκτεθειμένοι σε πολλούς κινδύνους. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Categories: ΝΕΑ