ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ο ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ;»

Για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό σε κεντρικά σημεία του Δήμου Διονύσου που παραμένει, μολονότι έχει παρέλθει ήδη ένας μήνας από τις εορτές, ρώτησε  στο προ ημερησίας διάταξης του χθεσινού, εξ αναβολής λόγω του αδιανόητου φονικού, Δημοτικού Συμβουλίου, η κ Αγγελική Πέππα, πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητος με τη διοίκηση Ζαμάνη. «Πότε θα κατέβει ο διάκοσμος; Μήπως θα τον αφήσετε και για το καρναβάλι;» τόνισε απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο κ Γιάννη Καλαφατέλη και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Εκείνος που προθυμοποιήθηκε να απαντήσει ήταν ο Χρήστος Τσεβάς, που πριν μερικές ημέρες διορίστηκε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας.

«Από την ημέρα που ανέλαβα εγώ καθήκοντα έχει μαζευτεί το 90% των στολιδιών» ανέφερε.

Η απάντηση που έδωσε στο σώμα ο κ Τσεβάς, ο οποίος, θυμίζουμε, ήταν επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη μας, το Σπίτι μας» και αμέσως μετά τις εκλογές ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη «Δύναμη Ευθύνης» του νικητή κ Καλαφατέλη, αφήνει έκθετους τους συναδέλφους του Αντιδημάρχους. Δηλαδή, η κ Γιούλα Λακαφώση, που είχε το χαρτοφυλάκιο του στολισμού, πριν αναλάβει ο κ Τσεβάς, ή ενδεχομένως και ο συναρμόδιος κ Στέφανος Κριεμάδης, δεν είναι ικανοί; Και μόλις ο ίδιος έπιασε δουλειά αμέσως διευθέτησε το ζήτημα, εκεί που οι άλλοι δύο καθυστερούσαν;

Τον κ Τσεβά είχε καταγγείλει σε προηγούμενη συνεδρίαση ο Τεύκρος Παντελόγλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” (ΚΚΕ) ως “λαγό του Καλαφατέλη”.