ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ- ΣΤΙΣ 4ΜΜ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Πέθανε ύστερα από πολύμηνη ασθένεια ο Δημήτρης Χριστιανίδης, από τα πλέον γνωστά και ευυπόληπτα μέλη της τοπικής κοινωνίας του Αγίου Στεφάνου, πολιτικός μηχανικός. Ο εκλιπών πάλεψε ηρωικά με τον καρκίνο, αλλά έχασε τελικά τη μάχη σε ηλικία 70 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα-Παρασκευή-14 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, από την μητρόπολη του Αγίου Στεφάνου, τον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Ο Δημήτρης Χριστιανίδης ήταν σύζυγος της πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου του Δήμου Διονύσου Καλλιόπης Ταουξή Χριστιανίδη. Επί πάρα πολλά χρόνια διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο Μελετών και Κατασκευών, ενώ σχεδίασε και οικοδόμησε πλήθος καταστημάτων και κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή. Ασχολήθηκε επίσης με δημόσια έργα. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση σε ευρύ κύκλο δημοτών που έτυχε να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Με ανακοίνωσή τους ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσου Στέφανος Κριεμάδης, εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων, εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά και την οικογένεια του Δημήτρη Χριστιανίδη.