ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: «Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ …ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ»

Στο θέμα που προέκυψε με τις ώρες προπόνησης στο κλειστό γήπεδο Διονύσου, τις έντονες διαμαρτυρίες του τοπικού ΑΟ Διονύσου, τον τρόπο που παρουσιάστηκε δημοσιογραφικά η υπόθεση, αλλά και το τι κρύβεται πίσω από την όλη μεθόδευση παρεμβαίνει η μείζων αντιπολίτευση, οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», με ανακοίνωση.

Απάντηση στην οδό Διονύσου και το
οδοιπορικό της φαρσοκωμωδίας για το κλειστό γήπεδο του Διονύσου

Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία καν να σχολιάσουμε όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες με το κλειστό του Διονύσου, για να μην φέρουμε σε περαιτέρω δύσκολη θέση τον συμπαθή κατά τα άλλα αντιδήμαρχο Παιδείας. Όμως δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε στις ανακρίβειες που έγραψε για τον επικεφαλής της παράταξής μας, συμπτωματικά για πολλοστή φορά, η αντικειμενική και ακριβοδίκαιη κατά τα άλλα κα Χασάπη της δημοσιογραφίας.
Εντελώς ανακριβώς η κα Χασάπη γράφει στο ρεπορτάζ της από το τοπικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης ότι ο κος Ζαμάνης είπε για τον αντιδήμαρχο παιδείας ότι κρύβεται και δεν εμφανίζεται . Σαφώς και αυτή η φράση δεν ειπώθηκε, γεγονός που επιβεβαιώνουν και πολλά από τα παριστάμενα μέλη του συμβουλίου.
Δεν θα μπορούσε όμως και να έχει ειπωθεί, αφού για μας ο κος Καρυστινός είναι η «Ιφιγένεια» του κου Καλαφατέλη προκειμένου να βγάλει τα παιδιά του Διονύσου έξω από το κλειστό και στη θέση τους να μπουν τα παιδιά του ABC, πιθανότατα εξοφλώντας προεκλογικές υποσχέσεις για να μην τις ονομάσουμε γραμμάτια .
Σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία και την κουτοπονηριά ο κος Καρυστινός είναι το θύμα, αφού αδειάζεται και βρίζεται πανταχόθεν.
Πρώτος και καλλίτερος ο «Θεσμός» Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ο οποίος άκουσον – άκουσον πήγε ειδικά για αυτό το θέμα στο τοπικό Διονύσου, προσποιήθηκε ότι δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες του θέματος ( άραγε αν δεν γνώριζε τι πήγε να κάνει , τον ωραίο ; ) και αμέσως έβγαλε συμπέρασμα, ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τους χειρισμούς του αντιδημάρχου , για το οποίο δήλωσε ότι θα επιληφθεί ο ίδιος προσωπικά συντονίζοντας και τους αντιδημάρχους Κριεμάδη και Καρυστινό (γιατί μόνοι τους δεν μπορούν, χρειάζονται θεσμικό «δάκτυλο» για να λειτουργήσουν)
Τι σοβαρό θέμα ρε λεβέντες ή θα παίζει ο Διόνυσος όπως έπαιζε ή θα κάνετε υποκατάστημα στο ABC. Πόσο δυσεπίλυτος γρίφος είναι αυτός;
Το δεύτερο άδειασμα ήρθε από τον Κο Παπαδόπουλο αντιπρόεδρο της β’ βάθμιας σχολικής επιτροπής, ο οποίος από ότι πληροφορηθήκαμε την Κυριακή το πρωί ήταν στο κλειστό γυμναστήριο του Διονύσου με την ομάδα του ABC και τον προπονητή της και ήρθε αντιμέτωπος με κατοίκους της περιοχής που νόμισαν, ότι αυτά που λέγονταν στα έγγραφα της διοίκησης ότι την Κυριακή το πρωί πάνε δημότες στο κλειστό για να αθληθούν ,τους αφορούσαν. Λάθος αγαπητοί φίλοι, όταν η διοίκηση γράφει δημότες εννοεί την ομάδα του ABC απλά σας δουλεύει. Άρα και ο κος Παπαδόπουλος έξαλλος με τον κο Καρυστινό που ως φαίνεται δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα δυσεπίλυτο.
Φανταζόμαστε ότι έξαλλος με τον κο Καρυστινό θα είναι και ο κος Ψύλλας και να δείτε που στο τέλος έξαλλος θα είναι και ο κος Δήμαρχος.
Αχ καημένε κε αντιδήμαρχε υπεύθυνος για όλα εσύ και κανένας άλλος δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο.
Το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται με το κλειστό γυμναστήριο του Διονύσου έχει επιγραμματικά ως ακολούθως . Πρέπει να φτιαχτούν νέα υποκαταστήματα στον σύλλογο ABC (παγκοίνως γνωστό για το φίλαθλο πνεύμα του, που μοναδικό στόχο έχει την προαγωγή του αθλήματος και μόνο αγαθά κίνητρα για τα παιδιά – πελάτες – μέλη).
Σκηνοθέτης της τραγελαφικής αυτής παρωδίας ο Δήμαρχος ο οποίος έχει επιφορτίσει τον αντιδήμαρχο παιδείας με τον άχαρο ρόλο της εξόφλησης του προεκλογικού γραμματίου προς τους ιδιοκτήτες – μέλη ΔΣ του ABC.
Έγινε λοιπόν μια ολόκληρη αλληλογραφία μεταξύ Δήμου και ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ προκειμένου να εξευρεθούν ώρες προπόνησης για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (σημείωση όλη η αλληλογραφία είναι προς τον ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ κοινοποίηση στον Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ) , καλοπροαίρετα οι άνθρωποι του Διονύσου βρήκαν τις ώρες της Κυριακής το πρωί και η διοίκηση τις έδωσε στο ABC και μάλιστα συγκεκαλυμμένα λέγοντας ότι πρόκειται για ώρες κοινού – δημοτών ενώ στην πράξη έπαιζε οργανωμένα ένα άλλο σωματείο το οποίο διαθέτει πάνω από 30 ώρες ήδη στο κλειστό γυμναστήριο της Άνοιξης.
Το θύμα αυτής της παρωδίας ο ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ένας από τους πλέον «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ» συλλόγους της περιοχής , συλλόγους κυριολεκτικά και πρακτικά που κύριο μέλημά του είναι η προαγωγή του αθλητισμού στο Διόνυσο και η άθληση όσο το δυνατόν περισσοτέρων παιδιών της περιοχής μέσα σε ένα υγιές κλήμα. Δυστυχώς όμως δεν έχει ο ΑΟ Διόνυσου βασικό μέτοχο, δεν έχει αφεντικό να κλείνει συμφωνίες με την πολιτική ελίτ της περιοχής κάτω από το τραπέζι. Έτσι μοιάζει με τον πιο αδύναμο κρίκο της αλυσίδας, τον εύκολο στόχο για τους επαγγελματίες….. Γιατί απαρτίζεται από νοικοκύρηδες ερασιτέχνες οι οποίοι ούτε πολύ φωνάζουν , ούτε από εκβιασμούς ξέρουν , ούτε από συναλλαγές.
Αυτά ήταν λοιπόν τα τελευταία επεισόδια, αλλά είναι προφανές πλέον το σενάριο σε όλους τους ενδιαφερόμενους, καθώς και η αστεία σκηνοθεσία τους. Ας πάρουν λοιπόν το μήνυμα οι διοικούντες ότι αν θέλουν να φτιάξουν μαγαζιά στους φίλους τους να τους τα φτιάξουν με προσωπικά χρήματα και όχι με χρήματα των Δημοτών του Δήμου Διονύσου. Περιμένοντας με ενδιαφέρον την συνέχεια.

 

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ