ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΛΕΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ

Η ταλαιπωρία των καταστηματαρχών και των πολιτών από τα έργα στη Λεωφόρο Σταμάτας δεν έχουν τέλος. Σαν να μην έφθαναν τα βαθιά χαντάκια, πραγματικές παγίδες για τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς, ο δρόμος θα ξανακλείσει την ερχόμενη εβδομάδα.  Λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων οι εργασίες θα συνεχιστούν για δέκα ακόμη ημέρες (από την προσεχή Τρίτη-25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου) μετά το πρόσκαιρη, όπως αποδείχτηκε το άνοιγμα της κεντρικής αρτηρίας. Η ανακοίνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται η διακοπή της κυκλοφορίας της Λ. Δροσιάς-Σταμάτας για δέκα (10) επιπλέον ημέρες, και συγκεκριμένα από την Τρίτη 25-2-2020 έως και τις 6-3-2020, καθώς λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και απεργιακών κινητοποιήσεων δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων επί της Λ. Δροσιάς-Σταμάτας από την Πλατεία Δροσιάς έως τη συμβολή της με την οδό Τραπεζούντος.

Εξακολουθούν να ισχύουν οι τρέχοντες περιορισμοί της κυκλοφορίας, τόσο των οχημάτων, όσο και της λεωφορειακής γραμμής 507.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ».

 

Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση, η Λεωφόρος Σταμάτας στο προαναφερόμενο δεκαήμερο των έργων (25/2-6/3)  θα ανοίγει τα απογεύματα (μετά το πέρας των εργασιών στις 5μμ) και τα Σαββατοκύριακα.

 

kFPXu-ZEJpAEWymy-2U1ARqNF6QQngteM-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Λ.ΔΡΟΣΙΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΑΣ

 

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ