ΝΕΑ

Ο Γ.ΠΟΛΥΖΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Ο μόνιμος υπάλληλος κ Γιώργος Πολύζος είναι ο νέος προϊστάμενος του τμήματος Υδρευσης-Αποχέτευσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου. Η απόφαση υπ’ αριθμόν 1110 δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια (ΑΔΑ: ΨΤΧΞΩ93-53Λ) την περασμένη Παρασκευή, με αριθμό πρωτοκόλλου 7991.

Η θέση χήρευε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία του Παναγιώτη Αγγελίδη. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα το κενό είχε στηλιτεύσει η δημοτική παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες», που είναι μείζων αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι εν καιρώ πανδημίας του κορωνοϊού και ενώ οι ειδικοί συμβουλεύουν τους πολίτες να πλένουν συχνά τα χέρια τους θα έπρεπε έγκαιρα να είχε οριστεί αντικαταστάτης.

Τα προβλήματα στην ύδρευση, ιδιαίτερα τις προηγούμενες ημέρες με τις συχνές βλάβες και τις αλλεπάλληλες διακοπές στην υδροδότηση, έχει καταγγείλει επανειλημμένα και η «Λαϊκή Συσπείρωση», η παράταξη του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο κ Πολύζος ορίζεται αναπληρωτής προϊστάμενος  του τμήματος Υδρευσης «μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο».

 

 

Categories: ΝΕΑ