ΝΕΑ

19 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΔΥΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ «ΣΩΤΗΡΙΑ»

Στους 19 ανεβαίνει ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Μια ηλικιωμένη άνω των 80 ετών και ένας 64χρονος άνδρας κατέληξαν στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου νοσηλεύονταν.

Η γυναίκα είχε επιβαρυμένη υγεία από υποκείμενο νόσημα και είναι η 4η γυναίκα που καταλήγει από τον ιό. Ο δε 64χρονος φαίνεται να υπέκυψε από επιπλοκές που προκάλεσε ο ιός.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν συνολικά 71 νέα κρούσματα του κορωνοϊού που ανεβάζουν το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας στα 695. Μετά και τα νέα δεδομένα από την ταχύτητα εξάπλωσης της επιδημίας εκτιμάται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν συνολικά 8-10.000 άνθρωποι που έχουν προσβληθεί.

Με βάση τα χθεσινά στοιχεία από τα άτομα που είχαν καταλήξει 14 ήταν άνδρες και 3 γυναίκες. Τα στοιχεία αυτά εκτιμάται ότι άλλαξαν σε 15 και 4 αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα εξιτήριο έχουν πάρει 29 ασθενείς.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, νοσηλεύονται 114 άνθρωποι, και το 61% αυτών είναι άνδρες. Από τους νοσηλευόμενους 35 είναι διασωληνωμένοι και όλοι είναι άντρες -εκτός από μία γυναίκα, μέσης ηλικίας 68 ετών. Το 74% των διασωληνομένων έχουν υποκείμενα νοσήματα.

*Πηγή: news247.gr

 

-Σχετικά άρθρα:

-ΣΤΟΥΣ 18 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΠΕΘΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ «ΣΩΤΗΡΙΑ»

 

Categories: ΝΕΑ