ΝΕΑ

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Μηνύματα για την εθνική εορτή της 25ης  Μαρτίου, αλλά και το χαρμόσυνο γεγονός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου απεύθυναν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων: ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης («Δύναμη Ευθύνης»), Διονύσης Ζαμάνης («Ανοιχτοί Ορίζοντες»), Κωστής Κουριδάκης («Εύπολις»).

 

Γιάννης Καλαφατέλης

Χρόνια Πολλά και θερμές ευχές σε όλες και όλους !

Η διπλή επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, βρίσκει τη χώρα μας σε μια δύσκολη συγκυρία, εξαιτίας της Πανδημίας.

Η φετινή αναστολή των παρελάσεων και των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, λόγω ειδικών συνθηκών, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ξεχνούμε την ιστορία και τους αγώνες των προγόνων μας για ελευθερία.

Αντίθετα, το διαχρονικό μήνυμα «Ελευθερία ή Θάνατος» παραμένει περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, καθώς μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας είναι συνεχείς και κλιμακούμενες.

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, ας τιμήσουμε τους Αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, υψώνοντας την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας.

Αυτή τη χρονιά «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και εξασφαλίζουμε την αυριανή ελευθερία μας.

 

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

Χρόνια πολλά σε όλο το έθνος

90608948_2810338255724758_4840839828092223488_n

 


Kostis Kouridakis

Η σημερινή επέτειος μας βρίσκει πραγματικά μη ελεύθερους και μας κάνει να νοιώθουμε ίσως εντονότερα από κάθε άλλη φορά την αξία της ελευθερίας.
«Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος», το σύνθημα αυτό ας μας κάνει να νοιώσουμε την ανάγκη να αγωνιστούμε με “μπέσα” και δύναμη για ένα καλύτερο, ελεύθερο και ειρηνικό μέλλον.
Μέσα από το μένουμε σπίτι ας βιώσουμε τις στιγμές της “καταπίεσης” ως έναυσμα που θα φουντώσει την συλλογική αυτοπεποίθηση, ότι θα τα καταφέρουμε με λιγότερα λάθη, περισσότερες αλήθειες και χωρίς διχόνοια.
Είναι χρέος μας τα λάθη του παρελθόντος να μην τα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας και με το βλέμμα στο σύμβολο του έθνους μας να ονειρευόμαστε το μέλλον με ομοψυχία και αλληλεγγύη.

Categories: ΝΕΑ