ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Aνεξαρτητοποιήθηκε σήμερα η δημοτική σύμβουλος Μαρία Στυλιανού, η οποία είχε δείξει κατά το προηγούμενο διάστημα σημάδια αποστασιοποίησης από την γραμμή και τη στρατηγική της παράταξης, με την οποία εκλέχτηκε στην Άνοιξη, «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Μετά την αποχώρηση της οδοντιάτρου κ Στυλιανού η μείζων αντιπολίτευση του πρώην Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη μένει με 11 δημοτικούς συμβούλους από τους 12 που είχε στη δύναμή του.

Η δήλωση της Μαρίας Στυλιανού προς την Πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

«Αξιοσέβαστο προεδρείο, Κυρία Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Διονύσου, κύριοι Δήμαρχοι:

Από την στιγμή που κατέβηκα στις Δημοτικές Εκλογές το 2019, με το συνδυασμό του Κυρίου Ζαμάνη, προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, δέχτηκα και δέχομαι προσωπικές επιθέσεις και μου ασκούνται πιέσεις να αποχωρήσω από το συνδυασμό του.

Η συνεχής επικοινωνία με τους ανθρώπους που με στήριξαν, οικογενειακοί και προσωπικοί φίλοι, άνθρωποι που έρχονται στο ιατρείο μου, συμμαθητές, δηλώνουν εκ νέου την απόλυτη υποστήριξη τους και την επιθυμία τους να συνεχίζω να τους εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου. Αφουγκραζόμενη τους προβληματισμούς τους και με πλήρη γνώση να εκπροσωπώ και να ψηφίζω κατά συνείδηση και μόνο, με μοναδικό κριτήριο και σκοπό να υπηρετήσω όλους εκείνους που με στήριξαν αλλά και του συνόλου και δεδομένων όλων των προαναφερθέντων, με την παρούσα επιστολή μου σας γνωστοποιώ ότι στο εξής θα μετέχω στις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας συμβουλίου ως Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος.

Μετά τιμής και εκτιμήσεως

Αθήνα 20/05/2020

Μαρία Στυλιανού

 

“Καλή επιτυχία” 

Με σκωπτικό ύφος σχολίασαν οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” την ανεξαρτητοποίηση της Μαρίας Στυλιανού, δηλώνοντας ότι οι λόγοι που επικαλείται “είναι παντελώς άγνωστοι” στην παράταξη. Αντί επιλόγου της εύχονται “καλή επιτυχία” στη συνέχεια.

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Κας Στυλιανού ήλθε σε γνώση μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι προφανές ότι δεν επιδέχεται σχολιασμού και δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δηλώνουμε ότι οι λόγοι που επικαλείται για την ανεξαρτητοποίησή της μας είναι παντελώς άγνωστοι και σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στην Κα Στυλιανού καλή συνέχεια στην ενασχόλησή της με τα κοινά.

 

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ