FRONTPAGE

«Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΓΓ ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΕΩΡΓΑΛΑ-ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ»

Μετωπική επίθεση στο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσου Στέφανο Μιχιώτη εξαπέλυσε ο Διονύσης Ζαμάνης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Τον καταγγέλλει ότι παρακολουθεί τα σχόλια των υπαλλήλων στα social media, τους οποίους  προσπαθεί να φιμώσει και «γι’ αυτό πληρώνεται με τα λεφτά των δημοτών».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προχωρά παραπέρα και παρομοιάζει το ΓΓ της διοίκησης Καλαφατέλη με το λογοκριτή της χούντας, το διαβόητο Γεωργαλά.

 

Διονύσης Ζαμάνης

Πληροφορήθηκα ότι για άλλη μια φορά ο απίθανος αυτός τύπος που υπηρετεί ως ΓΓ του Δήμου Διονύσου πήρε ξανά το ρόλο του λογοκριτή προσωπικών αναρτήσεων εργαζομένων του Δήμου. Όμως αυτό το περιστατικό είναι το τρίτο με τέταρτο παρόμοιο στη σειρά και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη συστηματική δουλειά που κάνει στο Δήμο Διονύσου ασχολούμενος μόνο με την φίμωση κάθε διαφορετικής άποψης από αυτή του αφεντικού του. Για αυτό πληρώνεται με τα λεφτά των δημοτών.

Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό γιατί ο ρόλος και η ποιότητα του ανθρώπου είναι απολύτως γνωστή τουλάχιστον σε όσους ασχολούνται ενεργά με τα κοινά της περιοχής.

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτός που κάνει τις συγκεκριμένες νουθεσίες και επιπλήξεις για προσωπικές επώνυμες αναρτήσεις σε υπάλληλο του δήμου είναι τόσο γνωστός για την ιστορία του στα social media της περιοχής και όχι μόνο…. Ακόμα και σήμερα που έχει ο θεός να τον κάνει «θεσμικό» ρόλο.

Αυτό από μόνο του είναι ικανό να σε κάνει να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια (μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία).

Όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δυστυχώς ο τόπος μας έχει γεννήσει Γεωργαλάδες, γιατί όχι και ο Δήμος Διονύσου, θα μπορούσε να πει κανείς.

Εγώ αντί σχολίου θα αφιερώσω στοίχο από γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Των συντρόφων τους θύτες για αμνηστία οι αλήτες τώρα διοικητές».

98349711_10216016986593328_4787130587745878016_o

 

 

*Στο ίδιο θέμα αναφέρεται ο δημοτικός σύμβουλος Σταυρος Ουσταμπασιδης:

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης η οποία ήταν πέντε χρόνια, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβλεπαν το φως της δημοσιότητας αναρτήσεις υπαλλήλων με σχόλια υβριστικά ,ειρωνικά που συνοδεύονταν πολλές φορές μέχρι και με φωτογραφικό υλικό, για μετακινήσεις υπαλλήλων σε άλλες υπηρεσίες δικαίως ή αδίκως κρίνοντας ο καθένας με βάση την προσωπική του κρίση. Αντιδήμαρχοι βρέθηκαν στο στόχαστρο, ο ίδιος ο Δήμαρχος οι γενικοί γραμματείς που διετέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ουδέποτε δεν καλέστηκε υπάλληλος από την διοίκηση να δώσει εξηγήσεις για αναρτήσεις που είχε κάνει. Τα παραδείγματα πολλά ακόμα και πριν τις εκλογές που έβριζαν συνειδητά και απροκάλυπτα όσους είχαν σχέση με την τότε διοίκηση.

Μία νέα μόδα όμως εγκαινιάζεται πλέον στον Δήμο μας και αυτή είναι η χειραγώγηση των απόψεων εργαζομένων από θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

Το ατόπημα ήταν, μέσα από ανάρτηση υπαλλήλου του Δήμου να στεναχωρηθεί ο αντιπρόεδρος της Β βάθμιας επιτροπής του Δήμου Διονύσου ο οποίος μέσω mail προς τον Γ.Γ ζήτησε την επίπληξη της υπαλλήλου και ο τελευταίος άμεσα έδρασε. Ένα δημοσίευμα που γράφει ότι με άλλη τιμή αγόρασε ο Δήμος και με άλλη η Β βάθμια ΣΕ απολυμαντικό υγρό. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι υπάλληλοι που εργάζονται στον Δήμο μάς κατά κύριο λόγο είναι ταυτόχρονα και κάτοικοι της περιοχής μας. Εδώ ζουν, εδώ πάνε τα παιδιά τους σχολείο, εδώ είναι ο τόπος τους, όποτε έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν καταστάσεις οι οποίες θεωρούν ότι μπορεί να τους βλάψουν, όπως άλλωστε μπορεί να κάνει και ο κάθε ένας από εμάς. Η διοίκηση των Ανοιχτών Οριζόντων δεν αντιμετώπισε τους εργαζόμενους σαν εργαλεία αλλά σαν ελεύθερους πολίτες οι οποίοι είχαν έχουν και θα έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε στις προσωπικές τους σκέψεις και απόψεις.

Αυτές οι πρακτικές δεν μπορούν να είναι ανεκτές από κανέναν στην Ελλάδα του 2020, αμαυρώνουν την εικόνα όλου του Δήμου και χαρακτηρίζουν την σημερινή διοίκηση του.

Μία συγνώμη για αυτή την άθλια συμπεριφορά δεν είναι η λύση αλλά είναι μια καλή αρχή προκειμένου αυτές οι συμπεριφορές να σταματήσουν εδώ και τώρα.

 

-Σχετικά άρθρα:

-ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

-«ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Γ.Γ.»

-«ΑΝΤΙ ΓΙΑ TABLETS, ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ 24ΡΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ “ΔΙΟΝΥΣΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ”»

-«Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

 

 

1 reply »