ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«ΑΥΤΟ ΤΟ …ΥΦΑΚΙ, ΤΟ ΜΑΓΚΙΚΟ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΟΥ»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης με τηλεδιάσκεψη συζητούνταν το θέμα με τις ασφαλτοστρώσεις, προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων ευρώ, με χρήματα της Περιφέρειας. Ένα πρόγραμμα που αναμένουν πως και πως οι πολίτες, οι οποίοι σπάνε καθημερινά τα αυτοκίνητά τους στους γεμάτους λακκούβες και κακοτεχνίες δρόμους του Δήμου Διονύσου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Κριεμάδης έδινε εξηγήσεις, αλλά όταν άρχισαν οι διευκρινιστικές ερωτήσεις, όπως έχει δικαίωμα κάθε σύμβουλος να θέτει, η κουβέντα πήρε άσχημη τροπή.

«Αυτά που λέει η αντιπολίτευση είναι γελοιότητες» τόνισε ο κ Κριεμάδης, για να εισπράξει αμέσως την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξανδρή («Εύπολις»), που έσπευσε να διαμαρτυρηθεί:

«Με προσβάλλει η τοποθέτηση του κ Κριεμάδη. Θέλω το λόγο επί προσωπικού. Δεν μ’ αρέσει αυτό το απαξιωτικό ύφος προς όλους».

Ερωτήσεις θέλησε να κάνει και ο Διονύσης Ζαμάνης, αλλά ο κ Κριεμάδης συνέχισε τις ειρωνείες.

«Απορώ που κάνετε τέτοιες ερωτήσεις κ Ζαμάνης. Δεν γνωρίζετε; Τόσα χρόνια Δήμαρχος ήσασταν».

Επί της ουσίας, για τις ασφαλτοστρώσεις κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να γίνουν, αφού είναι γνωστό το πρόβλημα σε όλη την περιοχή. Οι διάφορες παρατηρήσεις απ’ όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου αφορούσαν κεντρικούς δρόμους, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στη μελέτη για να επισκευαστούν, όπως για παράδειγμα η Κοίμησης της Θεοτόκου ή η Ιωαννίνων στον Άγιο Στέφανο.

«Μας χαρίζουν 7 εκατομμύρια και δεν τα θέλετε» απαντούσε ο κ Κριεμάδης, πάντα εκτός θέματος. Δεν παρείχε δηλαδή ένα πειστικό επιχείρημα γιατί επιλέχτηκε η τάδε οδός και όχι η δείνα.

Στη δευτερολογία του ο κ Ζαμάνης και αφού προηγουμένως είχε παρεμβληθεί η ομιλία του έτερου Αντιδήμαρχου Γιάννη Φωτάκη άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει στον κ Κριεμάδη:

«Άκουσα με προσοχή τον κ Φωτάκη, έναν άνθρωπο που παρ’ όλη την ηλικία του έχει θέσεις, ξέρει να συζητάει, είναι διαλλακτικός και ο ακροατής μπορεί να μάθει πράγματα. Δεν μπορώ ωστόσο να ανεχθώ αυτό το …υφάκι, το μάγκικο, του κ Κριεμάδη. Αυτά όχι σε μένα. Αλλού».

Πάλι καλά που δεν τον χαρακτήρισε …Σβαρτσενέγκερ από την …Κωλοπετινίτσα…

 

-Σχετικά άρθρα:

-ΠΟΣΟ ΜΑΜΟΥΘ 7 ΕΚ € ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

 

 

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ