ΝΕΑ

ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ’23 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το …δύσκολο θέμα των οικισμών προ του 1923 που ταλαιπωρεί πάρα πολύ κόσμο έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας-29 Ιουνίου, στις 20.00. Όλως τυχαίως και συμπτωματικώς (είναι ξεκάθαρο) την ίδια ημέρα αλλά μια ώρα νωρίτερα (στις 19.00) έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του ΔΣ της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, με κυρίαρχο θέμα την ανάκληση της δικηγόρου κ Παπαγρηγορίου από την Πολιτική Αγωγή της δίκης για τα ελλείμματα την περίοδο 2013-14.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη παρά την κοινή θέση της μεγαλύτερης μερίδας της αντιπολίτευσης για επιστροφή στην κανονικότητα και στις διά ζώσης συνεδριάσεις. Κατά την εκπεφρασμένη άποψη του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη κάτι τέτοιο δεν μπορεί να  γίνει γιατί, σύμφωνα με τις γνώμες του τεχνικού ασφαλείας και του γιατρού εργασίας του Δήμου, δεν τηρείται το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορωνοϊό, δεδομένου πως στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου επιτρέπεται η παρουσία 21 μόνον ατόμων.

Στην ημερήσια διάταξη επίσης περιλαμβάνονται το τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο καταψηφίστηκε την περασμένη Τρίτη, μαζί με την 4η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, που είχε την ίδια τύχη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020 Δήμου Διονύσου».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 2ο: «4η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο.Ε. 2020».

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 3ο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΩΣ ΠΡΟΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 1923 ΟΠΩΣ ΣΥΝΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ».

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 4ο: Επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 5ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Δαπάνες Πιστοποιήσεων Καταλληλότητας Παιδικών Χαρών από διαπιστευμένο Φορέα του ΕΣΥΔ»

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΘΕΜΑ 6ο: «Τροποποίηση της 158/2016 Απόφασης Δ.Σ.».

 

Categories: ΝΕΑ

1 reply »