ΝΕΑ

ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΖΑΜΑΝΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

Οι τόνοι ανέβηκαν ξαφνικά στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου, όπου δικαζόταν η υπόθεση της Λαμπρινής Μήλα. Η δίκη δεν είχε αρχίσει, αλλά η δικηγόρος Αγγελική Καλογιάννη, η οποία διορίστηκε ως Πολιτική Αγωγή με τη γνωστή μεθόδευση αντί της κ Παπαγρηγορίου, έβαλε τις φωνές στο Διονύση Ζαμάνη:

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς να με έχεις ενημερώσει. Με έχεις εκθέσει».

Τι ήταν αυτό που έκανε τη συνήγορο να βγει εκτός εαυτού; Το γεγονός ότι ο Ζαμάνης είχε κουβαλήσει πρωί-πρωί τα έγγραφα που έλλειπαν και είχε συμπληρώσει τον φάκελο της δικογραφίας.

«Τώρα τα πήρα και αμέσως τα προσκόμισα» απάντησε ο επικεφαλής της μείζονος  αντιπολίτευσης του Δήμου Διονύσου, που πέρασε στην αντεπίθεση αφήνοντας με νόημα υπονοούμενα στην κ Καλογιάννη ότι μπερδεύει το ρόλο της ως Πολιτική Αγωγή με αυτόν της υπεράσπισης.

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου πάντως ήταν ανένδοτη μπροστά στο κύμα των αιτημάτων για νέα αναβολή. «Δεν υπάρχει περίπτωση. Διακόπτουμε για μισή ώρα, ώστε να ενημερωθείτε» απευθύνθηκε δίχως να αφήσει περιθώρια στην κ Καλογιάννη.

Άλλο αξιοσημείωτο από την ακροαματική διαδικασία ήταν η στάση της κ Καλογιάννη που έκανε ό, τι μπορούσε ώστε να μην εξεταστεί ως μάρτυρας ο Διονύσης Ζαμάνης.

«Θέλω να καταθέσω γιατί είμαι ο μηνυτής ως φυσικό πρόσωπο. Έχει παρέλθει σημαντικός χρόνος από την προηγούμενη κατάθεσή μου και έχουν αλλάξει τα δεδομένα» υποστήριξε ο πρώην Δήμαρχος.

Η Πρόεδρος απευθύνθηκε στους δικηγόρους: «Εσείς έχετε να ρωτήσετε κάτι τον κ Ζαμάνη;»

Το «όχι» από την πλευρά της υπεράσπισης o.k.,  ας πούμε ότι ήταν αναμενόμενο, αλλά η Πολιτική Αγωγή; «Όχι» αναφώνησε και η κ Καλογιάννη, αποκλείοντας τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας.

 

-Σχετικά άρθρα:

-ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΟΡΚΩΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΛΑ: «ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΟ»

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΗΛΑ – ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ

-ΟΣΚΑΡ ΞΕΦΤΙΛΑΣ (!) ΟΙ …ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΙΧΙΩΤΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ

-ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΜΗΛΑ

-«ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ»

-ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΛΑ

 

Categories: ΝΕΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ

1 reply »