ΝΕΑ

ΕΝΟΧΗ Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ: 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Ένοχη για το αδίκημα της υπεξαίρεσης κρίθηκε η δικηγόρος Λαμπρινή Μήλα από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών, το οποίο της επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή. Ο εισαγγελέας της έδρας μάλιστα ήταν καταιγιστικός στην αγόρευσή του τονίζοντας ότι «η κ Μήλα βάσισε την υπερασπιστική της γραμμή σε συνωμοσιολογία», υποστηρίζοντας συνεχώς πως κάποιοι την επιβουλεύονται.

«Για τα γεγονότα δεν είπε τίποτα απολύτως. Έχω πειστεί πλήρως ότι η κατηγορουμένη τέλεσε το αδίκημα της υπεξαίρεσης» κατέληξε.

Η δίκη συνεχίστηκε από το πρωί σήμερα με τις καταθέσεις του μάρτυρα κατηγορίας λογιστή Αλέξη Ιωάννου και των μαρτύρων υπεράσπισης Γιάννη Καλαφατέλη, Στέφανου Μιχιώτη, οι οποίοι προσπάθησαν να ρίξουν ευθύνες για το έλλειμμα στο ταμείο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στην προηγούμενη Πρόεδρο Λυδία Φέρμελη. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο διάλογος του Δημάρχου Διονύσου με την Πρόεδρο του δικαστηρίου με θέμα την …Φέρμελη, η οποία, σημειωτέο, είναι τώρα δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Μαζί για τον Διόνυσο» και τότε (2010-14) είχε εκλεγεί με τον Καλαφατέλη.

Καλαφατέλης:  «Είχα αντιληφθεί, όσον αφορά τα οικονομικά των Σχολικών Επιτροπών ότι δεν βγαίνει άκρη. Και με την Φέρμελη Πρόεδρο είχαν διαπιστωθεί προβλήματα στο ταμείο»

Πρόεδρος: «Κι εσύ τι έκανες που ήσουν Δήμαρχος;»

Καλαφατέλης: «Την αντικατέστησα».

Λεπτομέρεια με σημειολογική σημασία: Καλαφατέλης και Μιχιώτης δεν άκουσαν την ποινή. Αποχώρησαν από την αίθουσα αμέσως μετά τις καταθέσεις τους.

 

-Σχετικά άρθρα:

-«ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ»

-ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΖΑΜΑΝΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

-ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΟΡΚΩΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΛΑ: «ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΟ»

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΗΛΑ – ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ

-ΟΣΚΑΡ ΞΕΦΤΙΛΑΣ (!) ΟΙ …ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΙΧΙΩΤΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ

-ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΜΗΛΑ

-«ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ»

-ΒΟΜΒΑ (!) – ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΜΙΧΙΩΤΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΛΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Categories: ΝΕΑ

Tagged as:

2 replies »