ΝΕΑ

«ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η παράταξη που είναι μείζων αντιπολίτευση στο Δήμο Διονύσου, «Ανοιχτοί Ορίζοντες», για την καταδίκη της Λαμπρινής Μήλα από το Τριμελές Εφετείο (12 μήνες με τριετή αναστολή) για υπεξαίρεση. Στηλιτεύει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του Δημάρχου και των συνεργατών του τις οποίες εξιστορεί και καταγγέλλει, όπως είναι επόμενο, «όλους αυτούς που επί 6 χρόνια προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να θάψουν αυτή την υπόθεση, όλους τους επαγγελματίες ψεύτες της πολιτικής και τα εκμαυλισμένα φερέφωνά τους…».

Σε άλλο σημείο, το μήνυμα που αποστέλλεται προς τη διοίκηση είναι σαφές:

«Όποιος δεν βιοπορίζεται από την πολιτική έχει την πολυτέλεια να μην έχει ανάγκη κανένα πληρωμένο κονδυλοφόρο και κανένα πληρωμένο troll με μισθό μετακλητού υπαλλήλου. Μπορεί εύκολα να τους αφήνει να σέρνονται εκεί όπου έχουν συνηθίσει να ζουν παρασιτικά εις βάρος των συμπολιτών τους. Μια παρακαταθήκη αφήνει αυτή η ιστορία στο Δήμο Διονύσου, κανείς δεν μένει στο απυρόβλητο όσος χρόνος κι αν περάσει».

 

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθές εκδόθηκε μια δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών η οποία δικαιώνει το ΝΠΔΔ Α βαθμια σχολική επιτροπή Δήμου Διονύσου. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή στην Σχολική Επιτροπή έγινε υπεξαίρεση και η υπαίτια ήταν η πρώην πρόεδρός της Κα Λαμπρινή Μήλα.

Θα περίμενε κανείς πως όποιος νοιάζεται πραγματικά για τα συμφέροντα του Δήμου και των νομικών του προσώπων θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος και φυσικά πρώτος από όλους ο ίδιος ο Δήμος και η ίδια η Σχολική Επιτροπή ανακοινώνοντας έστω για απλή πληροφόρηση των Δημοτών την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αυτό βέβαια θα συνέβαινε σε κάθε υγιή Δήμο πλην του Δήμου Διονύσου διότι εδώ τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου αντί να υπερασπίζονται το ΝΠΔΔ του Δήμου και τα χρήματα που προορίζονταν για τα παιδιά μας, υπερασπίζονταν την κατηγορουμένη.

Υπάρχει μια λαϊκή παροιμία που λέει έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Αν σκεφτεί δε κανείς ότι εκτός των δύο προηγούμενων και η πρόεδρος και εκπρόσωπος του ΝΠΔΔ έκαναν σειρά ενεργειών ώστε με κάθε τρόπο να αδυνατίσει την υπερασπιστική θέση του ΝΠΔΔ είναι να απορεί κανείς πως τελικά βγήκε αυτή η απόφαση.

Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι

1) Ο Δήμαρχος μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορουμένης

2) Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορουμένης

3) Ο Δήμαρχος απροκάλυπτα με δική του ομολογία διατάζει στο παραπέντε την αλλαγή της δικηγόρου που είχε την υπόθεση επί ενάμισι χρόνο

4) Η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής εκτελεί τις διαταγές

5) Ο Γενικός Γραμματέας δίνει εντολές στη δικηγόρο υπεράσπισης του ΝΠΔΔ τι ερωτήσεις να κάνει στους μάρτυρες

6) Τιτάνια προσπάθεια να εξαλειφθεί από τι δικογραφία και να μην ληφθεί υπόψιν το πόρισμα της ορκωτής λογίστριας με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Διονύσου από το 2010 κας Παναγιωτοπούλου από σχεδόν όλους τους παραπάνω

Και κόντρα σε θεούς και δαίμονες η ατυχία!!!

Το δικαστήριο ακούει την Παναγιωτοπούλου πιστεύει την Παναγιωτοπούλου και βασίζει χωρίς αμφιβολίες την καταδικαστική του απόφαση επί της ουσίας στο πόρισμα Παναγιωτοπούλου

Μην έχετε αυταπάτες δεν πρόκειται για ατυχία, πρόκειται απλώς για ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΙΤΗΤΑ, πρόκειται απλώς για την ΑΛΗΘΕΙΑ , πρόκειται για όλα αυτά που κάποιοι προφανείς πια προσπάθησαν να θάψουν με πυρκαγιές και με μία σειρά άλλες μεθοδεύσεις ντροπιάζοντας τον Διόνυσο κλέβοντας τα σχολειά του, όμως το δικαστήριο τα είδε πεντακάθαρα χωρίς αμφιβολίες και εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ενοχής.

Όλους αυτούς που επί 6 χρόνια προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να θάψουν αυτή την υπόθεση τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών, όλους τους επαγγελματίες ψεύτες της πολιτικής και τα εκμαυλισμένα φερέφωνά τους επίσης που δεν μπορούν να ψελλίσουν κουβέντα.

Όποιος δεν βιοπορίζεται από την πολιτική έχει την πολυτέλεια να μην έχει ανάγκη κανένα πληρωμένο κονδυλοφόρο και κανένα πληρωμένο troll με μισθό μετακλητού υπαλλήλου. Μπορεί εύκολα να τους αφήνει να σέρνονται εκεί όπου έχουν συνηθίσει να ζουν παρασιτικά εις βάρος των συμπολιτών τους.

Μια παρακαταθήκη αφήνει αυτή η ιστορία στο Δήμο Διονύσου κανείς δεν μένει στο απυρόβλητο όσος χρόνος κι αν περάσει.

Επί ανθρώπων άρχεις, κατά νόμον άρχεις και ουκ αει άρχεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για τον Διόνυσο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για τον τόπο που μεγαλώσαμε εμείς και μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

111385658_3100532883371959_6586275970848722853_n

 

-Σχετικά άρθρα:

-ΕΝΟΧΗ Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ: 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ