ΝΕΑ

Λ.ΦΕΡΜΕΛΗ: «ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΜΕ ΕΘΙΞΑΝ»

Νομικά θα κινηθεί η δημοτική σύμβουλος Λυδία Φέρμελη εναντίον όσων την ενέπλεξαν στην υπόθεση Μήλα, προκειμένου να προασπίσει την τιμή και την υπόληψή της, όπως ανέφερε με γραπτή της δήλωση την οποία διάβασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Διόνυσο» Νίκος Κλήμης, επειδή η ίδια δεν κατάφερε να συνδεθεί.

«Έδωσα εντολή στο δικηγόρο μου  να ζητήσει τα πρακτικά της δίκης, τα οποία αφού μελετήσουμε και αξιολογήσουμε σε σχέση με όσα έχουν πραγματικά κατατεθεί από μάρτυρες ή άλλους παράγοντες της δίκης σχετικά με το πρόσωπό μου, θα κινηθώ δικαστικώς και προς κάθε κατεύθυνση».

Η κ Φέρμελη ήταν η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, η οποία παρέδωσε το ταμείο και τα άλλα βιβλία στην κ Μήλα. Είχε εκλεγεί με την παράταξη του κ Καλαφατέλη την τετραετία 2010-14.

Στο δικαστήριο την προηγούμενη εβδομάδα ο κ Καλαφατέλης, καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης της κ Μήλα, επιχείρησε να ρίξει το φταίξιμο για το έλλειμμα στην (στην πρώην συνεργάτιδά του) κ Φέρμελη, υποστηρίζοντας πως γινόταν κακή διαχείριση των οικονομικών.

Categories: ΝΕΑ