ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕ

Τη διαγραφή χρέους 15.000 ευρώ του Χρήστου Παπαβασιλείου, Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τοπικών Παρεμβάσεων, αποφάσισε το πρωί η Οικονομική Επιτροπή. Το ποσόν αυτό είχε προκύψει από δίκη, στην οποία ο κ Παπαβασιλείου ήταν απών, δικάστηκε δηλαδή ερήμην. Αντικείμενο της διένεξης ήταν οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, το οποίο διεκδίκησε ο τότε Δήμος Αγίου Στεφάνου αντιδικώντας με τρεις πολίτες, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ήταν δικό τους. Ανάμεσα στους τρεις ήταν και ο κ Παπαβασιλείου, ο οποίος ωστόσο παραιτήθηκε των δικαιωμάτων του υπέρ του Δήμου.

.jpg

 

Η οφειλή αυτή λοιπόν σβήστηκε σήμερα, όχι με …γομολάστιχα, αλλά με απόφαση της διοίκησης, η οποία με το νόμο-αντίδοτο της απλής αναλογικής του Θεοδωρικάκου έχει αποκτήσει (κόντρα στη βούληση του εκλογικού σώματος) ευρεία πλειοψηφία σε όλα τα όργανα, φυσικά και στην Οικονομική Επιτροπή.

Παράλληλα, αποσύρθηκε και η αγωγή που είχε καταθέσει ο κ Παπαβασιλείου κατά του Δήμου στην προσπάθεια να κερδίσει χρόνο και να καθυστερήσει την καταβολή. Όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τοπικών Παρεμβάσεων τα κατάφερε και δεν θα πληρώσει τις 15.000 ευρώ.

Αρνητική ψήφο στο εν λόγω θέμα έδωσαν οι Διονύσης Ζαμάνης, Παναγιώτης Τσούκας της μείζονος αντιπολίτευσης (“Ανοιχτοί Ορίζοντες”), ενώ διαφώνησε με τις πρακτικές της διοίκησης και ο Κωστής Κουριδάκης (“Εύπολις”).

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 reply »