ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ; ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Άγρια …κατσάδα έριξε ο Διονύσης Ζαμάνης στο Δήμαρχο Καλαφατέλη και τους συν αυτώ στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ συζητιόταν το θέμα των ετήσιων επιχορηγήσεων των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

«Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Για ποια κριτήρια μιλάτε; Κοροϊδεύετε την κοινωνία. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου χωρίς ένα παιδί στις υποδομές εμφανίζεται στη λίστα σας πρώτος και καλύτερος με 12.000 ευρώ επιχορήγηση, ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι του δανείζει ομάδες μικρών ο Παθιακάκης για να μην αποπεμφθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης («Ανοιχτοί Ορίζοντες»), δίχως ουσιαστικό αντίλογο, προχώρησε παρακάτω, λέγοντας:

«Πείτε ότι αυτό το ποσό θέλουμε να μοιράσουμε και αυτό μοιράζουμε. Αυτό το ποσό θέλουμε να δώσουμε στο κάθε σωματείο. Μην μας δουλεύετε όμως. Ποια κριτήρια; Εγώ δεν είχα βάλει κριτήρια, δεν τα κατάφερα, αλλά δεν κορόϊδευα τον κόσμο».

97d987363fe63c4fd6af306d4ce1e151_XL

Ο Ζαμάνης, όπως είναι ευνόητο, καταψήφισε την εισήγηση για τις επιχορηγήσεις, ενώ οι Τσούκας, Κουριδάκης από την αντιπολίτευση έμειναν στο λευκό.

Οι επιχορηγήσεις εγκρίθηκαν με τις ψήφους τη διοίκησης, 6 τον αριθμό: των Καλαφατέλη, Κρητικού, Φώτου, Κριεμάδη, Τσουδερού, Τσεβά. Οι τρεις τελευταίοι μάλιστα ψήφισαν «ναι» με …βαριά καρδιά, τονίζοντας ότι «είναι η τελευταία φορά» που εγκρίνουν χρήματα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της περιοχής, «έτσι όπως είναι η εισήγηση».

 

-Σχετικά άρθρα:

ΠΟΙΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;

-ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ