ΝΕΑ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

Η θητεία των Αντιδημάρχων έληξε με την παρέλευση ενός χρόνου από την τοποθέτησή τους και ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης ανακατεύει την τράπουλα, προκειμένου να καταλήξει στα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί στη συνέχεια. Ήδη η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της προσεχούς Τρίτης-15 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει με την εκλογή Αντιπροέδρου (Θέμα Νο 1), «λόγω λήξης της θητείας των Αντιδηµάρχων, δηλαδή της απώλειας της ιδιότητας του µέλους της Ο.Ε.», όπως σημειώνεται στην τελευταία παράγραφο της εισήγησης.

Μέχρι τώρα, υπενθυμίζεται, ότι Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Τσουδερός, εκ των πλέον έμπιστων του Καλαφατέλη. Δεν αποκλείεται ο κ Τσουδερός, του οποίου η θητεία ως Αντιδημάρχου έληξε, να επανατοποθετηθεί στην ίδια Αντιδημαρχία και τη  ίδια θέση, του Αντιπροέδρου. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να αλλάξει χαρτοφυλάκιο.

Στις υπόλοιπες Αντιδημαρχίες, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ Στέφανος Κριεμάδης (Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Έργων), Γιάννης Φωτάκης (Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού & Υποδομών) είναι φαβορί για να παραμείνουν (εμ βέβαια, που θα βρει καλύτερους;), ενώ οι υπόλοιπες θέσεις «παίζουν» με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Categories: ΝΕΑ