ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

«ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ»

Στην ανακοίνωση των «Ανοιχτών Οριζόντων» με τίτλο «Ομολογία αποτυχίας», όπου χαρακτηρίζεται  «υγειονομική βόμβα» η χωματερή του Αγίου Στεφάνου, απάντησε η διοίκηση του Δήμου Διονύσου τονίζοντας:

«Διαβάσαμε με έκπληξη το όψιμο ενδιαφέρον της παράταξης ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την κατάσταση  του χώρου συγκέντρωσης και θρυμματισμού κηπαίων απορριμμάτων στον Άγιο Στέφανο, κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά την απαράδεκτη και επικίνδυνη εικόνα που επικρατούσε επί ημερών τους, για 5 ολόκληρα χρόνια, όταν ήταν στη διοίκηση του Δήμου.  

Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Διονύσου παρέλαβε το χώρο κορεσμένο, δηλαδή με το διπλάσιο όγκο σύμμικτου υλικού, καταφέρνοντας μετά από ένα μόλις χρόνο να τον μειώσει κατά 50%, καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες ! Κι αυτό εν μέσω πανδημίας Covid-19, που ευνοεί την αύξηση αποκομιδής απορριμμάτων, αλλά και με τον ίδιο απαξιωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξη του Δήμου Διονύσου και της Αντιδημαρχίας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης είναι η πλήρης αποσυμφόρηση του χώρου συγκέντρωσης, που μπορεί να επιτευχθεί χάρη σε μια σειρά από ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί και οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από σήμερα».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 Επί της ανωτέρω απάντησης Καλαφατέλη η μείζων αντιπολίτευση επανήλθε κάνοντας λόγο για ανικανότητα και ψεύδη. Παραθέτει δε δύο φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους:

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Απαντώντας στην χθεσινό δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής που αφορούσε την ανακοίνωση της παράταξής μας το μόνο που αξίζει να ειπωθεί είναι το εξής:

Η ανικανότητα στην διαχείριση της καθημερινότητας εκτός από ομολογημένη είναι και προφανής. Με τη χθεσινή ανακοίνωση όμως αποδεικνύεται και η ιδιαίτερη ικανότητα στο ψέμα.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε δυο μόνο φωτογραφίες ενδεικτικά , σε κεντρικό σημείο της Δροσιάς, δίπλα στο σπίτι του αντιδημάρχου παιδείας 5 ημέρες μετά την έναρξη της «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ».

Ο λόγος που προσδιορίζουμε το μέρος είναι για να μην δεχθούμε καμιά απίθανη απάντηση αντίστοιχη με αυτή του zougla.gr.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

-Σχετικά άρθρα:

«ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ»

Categories: ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ