ΝΕΑ

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Με δελτίο Τύπου ο Δήμος Διονύσου ανακοίνωσε ότι το Σάββατο-19 Σεπτεμβρίου ανοίγει ο παράδρομος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από τον κόμβο Κρυονερίου μέχρι τον κόμβο Αφιδνών – Καπανδριτίου, καθώς ολοκληρώθηκε το έργο ανακατασκευής του οδοστρώματος. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης επικαλείται σχετικές διαβεβαιώσεις της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Τεχνικών Έργων Ε.Κοσμίδη και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Π. Καρυώτη.

Όπως σημειώνεται, «από σήμερα Τρίτη-15/9 έως και την Πέμπτη 17/9 θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης στον Παράδρομο, προκειμένου το Σάββατο-19 Σεπτεμβρίου να ρυθμιστεί η λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη, σε συνεννόηση με τη ΝΕΑ ΟΔΟ και από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να δοθεί σε κυκλοφορία στους οδηγούς».

Το εν λόγω έργο της Περιφέρειας Αττική ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου 2020 και αφορά σε εργασίες οδοποιίας, σταθεροποίησης οδικού δικτύου, κατασκευής στηθαίων και πασσαλοστήριξης, καθώς και φρεατίων απορροής ομβρίων.

Καλά όλα αυτά και οι διαβεβαιώσεις των αρμοδίων αξιωματούχων, αλλά ο Νίκος Κοκκαλάς, πρόεδρος της «Εστίας», που γνωρίζει όλα τα ζητήματα, χαρακτήρισε στα social media αναξιόπιστη την κ Κοσμίδη. Κι επειδή η αξιοπιστία του ίδιου είναι αδιαμφισβήτητη καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό …καλάθι στις ανωτέρω υποσχέσεις…

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η περί ου ο λόγος ανάρτηση στις 13 Σεπτεμβρίου στο λογαριασμό facebook «Διόνυσος: Ο τόπος μας!-Για ό,τι συμβαίνει καλό ή άσχημο», η οποία απευθύνεται στο Νίκο Δακορώνια, το διαχειριστή της σελίδας:

Kokkalas Nikolaos

Συγνώμη Νίκο μου, αλλά αν δινεις βάση στα λεγόμενα της εν λόγω κυρίας, τα έπιασες τα λεφτά σου.

Και κυριολεκτώ!!!!

Είναι γνωστή για την… “αξιοπιστία” της.

Και μιλάω από προσωπική πείρα. Καλή συνέχεια.

Categories: ΝΕΑ