ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν.ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Η μεγάλη στιγμή των επίσημων εγκαινίων του νέου μεγαλοπρεπούς μητροπολιτικού ναού Κοίμησης της Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου έφθασε. Θα τελεστούν με κάθε ἐπισημότητα την Κυριακή-20 Σεπτεμβρίου στις 7 το πρωί, παρουσία του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ.Κύριλλο.

Η αποπεράτωση της μητρόπολης του Αγίου Στεφάνου, ένα έργο που ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό, πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική συνδρομή και βοήθεια του μεγάλου ευεργέτη και επίτιμου δημότη του Δήμου Διονύσου Αθανασίου Μαρτίνου και υπολογίζεται ότι στοίχισε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στις ακολουθίες, το Σάββατο το απόγευμα στις 6 μ.μ. (Κατάθεση ἱερῶν λειψάνων & Ἑσπερινὸς, καθὼς και την Κυριακή απο τὶς 7 π.μ. (Ἐγκαίνια-πρώτη θεία Λειτουργία), θα ψάλλουν πολυμελείς χορωδίες.

Για όσους πιστούς δεν μπορέσουν να προσέλθουν στο Ναό για την τελετή των Εγκαινίων και στο πλαίσιο των αναγκαίων προληπτικών μέτρων λόγω του Covid-19, τους δίνεται η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά το πρωί της Κυριακής 20/9 στις 7 π.μ. μέσω livestreaming, ως εξής:

α) μέσω του YouTube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/user/ixadin/featuredή εναλλακτικά πατώντας ΕΔΩ,
β) της ιστοσελίδας του Δήμου Διονύσου www.dionysos.gr ,
γ) της σελίδας του Δήμου Διονύσου στο Facebook (Δήμος Διονύσου) πατώντας ΕΔΩ ,
δ) της ιστοσελίδας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου στη διεύθυνση www.agios-stefanos.gr ,
ε) της σελίδας του Ιερού Ναού στο Facebook (Iερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἁγίου Στεφάνου) πατώντας ΕΔΩ .

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ