ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ;

Του Περικλή Δημητρόπουλου.

Τελικά, η δουλειά των αιρετών, των …εκλεκτών που ψήφισαν οι πολίτες και έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις Επιτροπές διοίκησης, ποια ακριβώς είναι; Οι εξυπηρετήσεις εταιρειών και επιχειρηματιών; Γιατί αν κρίνει κανείς από την ημερήσια διάταξη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που συνεδριάζει ύστερα από καιρό την Τρίτη-22 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο, τότε σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγει δίχως άλλο. Από τα πέντε θέματα του μενού τα δύο αφορούν ρουσφέτια των εταιρειών «Θ.Κ.Σκαγιάς ΑΒΕΕ» και “HEALTH CROMED ΜΟΝ ΙΚΕ”.

 Αφού λοιπόν η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εγκρίνει τις εισόδους των δύο εργοστασίων θα ασχοληθεί και με τα άλλα …επουσιώδη ζητήματα. Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ 1o: Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων επί της οδού Κολοκοτρώνη της Δ.Κ. Κρυονερίου για την εγκατάσταση της εταιρείας “Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ A.B.E.E.”

ΘΕΜΑ 2o: Παραχώρηση χώρου στάσης – στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ επί του οδοστρώματος της οδού Λεύκης της Δ.Κ. Κρυονερίου, μεταξύ των οδών Κανάρη και Αγ. Τριάδος.

ΘΕΜΑ 3o: Έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εξασφάλιση ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου: «Ολοκλήρωση έργων αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δ.Κ. Δροσιάς»

ΘΕΜΑ 4o: Έγκριση απότμησης πεζοδρομίου στην είσοδο – έξοδο της εταιρείας “HEALTH CROMED ΜΟΝ ΙΚΕ” επί της οδού Ειρήνης στη Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 5o: «Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου».


Categories: ΑΠΟΨΕΙΣ