ΝΕΑ

ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

Παρατάθηκε η αναστολή λειτουργίας για άλλες δύο ημέρες του παιδικού σταθμού Ροδόπολης που έκλεισε την Παρασκευή επειδή ασθένησαν 16 παιδάκια. Στόχος είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Εστίας», του νομικού προσώπου του Δήμου Διονύσου που έχει την ευθύνη, να επαναλειτουργήσει από μεθαύριο-Πέμπτη.

Δύο από τα 16 άρρωστα παιδιά υποβλήθηκαν με πρωτοβουλία των γονέων τους σε τεστ κορωνοϊού τα οποία βγήκαν αρνητικά. Τα υπόλοιπα 14 όμως δεν έκαναν τεστ. Ουδείς γνωρίζει δηλαδή ποια είναι η κατάσταση, ούτε τι μέλλει γενέσθαι. Όσο κι αν ο πρόεδρος της «Εστίας» Νίκος Κοκκαλάς, γνωστός για την …αξιοπιστία του, τονίζει δεξιά κι αριστερά ότι «όλα μέλι-γάλα», η κατάσταση αξιολογείται, όπως γίνεται αντιληπτό, ανάλογα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν ανά ώρα και ημέρα.

ΕΣΤΙΑ Διονύσου

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ COVID-19 ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΑ 16 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

Ο Παιδικός Σταθμός Ροδόπολης, καθαρά για προληπτικούς λόγους, θα μείνει κλειστός έως και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ενώ θα γίνει και σχετική απολύμανση σε όλους τους χώρους του.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον εν λόγω σταθμό είχαμε 16 παιδάκια άρρωστα όπου τα δύο από αυτά υπεβλήθησαν σε έλεγχο Covid-19 (Με πρωτοβουλία των γονιών τους) και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ο Σταθμός είναι κλειστός από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Έτσι λοιπόν, με μη πιστοποιημένο κρούσμα, ο παιδικός σταθμός θα επαναλειτουργήσει την προσεχή Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ενώ όσα από τα παιδάκια ήταν άρρωστα (τα οποία εδώ και τρεις ημέρες είναι απύρετα) θα επανέλθουν ύστερα από την προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης παιδιάτρου.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε, ότι σε όποιον Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό απουσιάζουν πάνω από τα μισά παιδάκια του εκάστοτε τμήματος, τότε το τμήμα θα κλείνει για λόγους ασφαλείας 5 ημέρες, ενώ θα γίνεται επαναληπτική απολύμανση σε όλο τον Σταθμό.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα ακολουθήσει  σχετική ανακοίνωση και ενημέρωση στους γονείς.

-Σχετικά άρθρα:

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Categories: ΝΕΑ