ΝΕΑ

ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΛΙ ΔΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Με τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος πάλι και την 7η κατά σειρά (!) αναμόρφωση του προϋπολογισμού συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Τρίτη-6 Οκτωβρίου, στις 20.00, με τηλεδιάσκεψη. Τα θέματα δεν είναι πολλά, αλλά εκτός των δύο προαναφερόμενων τα υπόλοιπα πέντε αφορούν φορολογικές υποθέσεις πολιτών που έχουν παραπεμφθεί στην αρμόδια Επιτροπή Φορολογικών Διαφορών.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020 Δήμου Διονύσου».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 2ο: «7η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο.Ε. 2020».

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης περί της αποδοχής ή μη προτάσεως της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών της υπόθεσης του κ. Ανδρικόπουλου Σπυρίδωνα.

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης περί της αποδοχής ή μη προτάσεως της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών της υπόθεσης του κ. Αποστόλου Ιωάννη

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης περί της αποδοχής ή μη προτάσεως της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών της υπόθεσής του κ. Κουράκη Νέστορα- Κωνσταντίνου.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης περί της αποδοχής ή μη προτάσεως της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών της υπόθεσής του κ. Πανταζίδη Όμηρου.

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη απόφασης περί της αποδοχής ή μη προτάσεως της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών της υπόθεσής της κυρίας Τριφύλλη Δανάης.

Categories: ΝΕΑ