ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ ΕΩΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου από την Δευτέρα-12 Οκτωβρίου, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τις 07:00 κάθε ημέρας, καθώς και κάθε Σάββατο από τις 23:00 έως 07:00 με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 28ο χλμ έως το 24ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

Αντίστοιχα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός μεσαίας, δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 28ο χλμ έως το 32ο χλμ, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της εισόδου προς Λαμία του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες, ενώ οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Μπογιατίου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω αυτού θα οδηγούνται στον κλάδο του Αυτοκινητοδρόμου προς Λαμία.

Σημειώνεται ότι κατά τις ημέρες από Τρίτη-27 στις 07:00 έως και την Παρασκευή-30 Οκτωβρίου στις 21:00 δεν θα εκτελεστούν εργασίες.  Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ