ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

Ούτε σήμερα δόθηκαν τα χαρτιά που αφορούν την υπόθεση του Χρήστου Παπαβασιλείου (Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τοπικών Παρεμβάσεων) και το χρέος του, των 15.000 ευρώ, προς το Δήμο Διονύσου, στο Διονύση Ζαμάνη, που έχει στα χέρια του εισαγγελική παραγγελία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος έθιξε πάλι το ζήτημα προ ημερήσιας διάταξης στην Οικονομική Επιτροπή και αμέσως ο Καλαφατέλης τον διαβεβαίωσε ότι υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα για να του παραδοθούν. Μάλιστα φώναξε τη γραμματέα του για να επιβεβαιώσει το γεγονός και της έδωσε εντολή να χορηγηθεί ο φάκελος μετά το τέλος της συνεδρίασης.

Ο Ζαμάνης δεν έδωσε συνέχεια, αλλά όταν αργότερα πήγε να παραλάβει όσα έχει ζητήσει και έχει διατάξει ο εισαγγελέας προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι τα χαρτιά αυτά ήταν περίπου …άσχετα με την υπόθεση. Εκνευρισμένος άρχισε να διαμαρτύρεται φωναχτά, χρησιμοποιώντας μάλιστα όχι ιδιαίτερα κόσμιες εκφράσεις. Θεώρησε ότι για πολλοστή φορά τον περιέπαιξαν, παρά την εισαγγελική παραγγελία που έχει εξασφαλίσει και ζητάει να εφαρμοστεί εδώ και πολλές ημέρες.

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, πάνω στα νεύρα του μνημόνευσε και τον …καραγκιόζη, κάνοντας διάφορες παρομοιώσεις.

Ο θόρυβος και οι φωνασκίες ανάγκασαν τον Καλαφατέλη να σηκωθεί από το γραφείο του, να κατευθυνθεί προς την πόρτα και να …αμπαρώσει το μάνταλο, ώστε να μην ακούει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το σίριαλ με τα χαρτιά του Παπαβασιλείου, που ο Ζαμάνης επίμονα ζητεί και η διοίκηση δεν του δίνει, καλά κρατεί και απ’ ότι φαίνεται θα έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια…  

-Σχετικά άρθρα:

*«ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ»

*ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Categories: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ