ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

«ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ; ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ;»

«Με ποιες διαδικασίες προσλήφθηκε η κ Γιαννέτου στη δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου»; Το ερώτημα απεύθυνε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Ζαμάνης, την ώρα που στο δημόσιο βίο εμφανίστηκε ξαφνικά ο αδόκιμος όρος «συνεργατικός εθελοντισμός» για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

«Ο Γενικός Γραμματέας σε κείμενό του στο διαδίκτυο σημειώνει ότι καθορίστηκαν το τίμημα, τα παραδοτέα, κλπ. Ποιο είναι το τίμημα αυτό; Και με ποια διαδικασία;» εξειδίκευσε την ερώτηση του ο πρώην Δήμαρχος.

-Λέει τις σκέψεις του, απάντησε ο Καλαφατέλης. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, ο Δήμαρχος Διονύσου υποστήριξε ότι, πρώτον, δεν έχει γίνει οποιαδήποτε πρόσληψη στη δημοτική βιβλιοθήκη, δεύτερον, το θέμα δεν έχει πάρει προς το παρόν το δρόμο για οποιοδήποτε θεσμικό όργανο (Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή, κλπ.), τρίτον, ο Γενικός Γραμματέας πληρώνεται για να λέει τις απόψεις του στο facebook και όχι για να διεκπεραιώνει τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει ο ίδιος. Εύγε και πάντα τέτοια!

Categories: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ