ΝΕΑ

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο κανονισμός λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης εισάγεται την Τρίτη-3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη στις 20.00. Το θέμα (υπ’ αριθμόν 2) είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, αφενός λόγω του νέου …δόγματος της διοίκησης περί «συνεργατικού εθελοντισμού», προκειμένου να προσληφθεί ως υπάλληλος η επί σειρά ετών εθελόντρια κ Γιαννέτου, αφετέρου των διαξιφισμών των Ζαμάνη-Καλαφατέλη πριν τρεις ημέρες στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Με αγωνία λοιπόν και με κομμένη την ανάσα ολόκληρος ο λαός του δημοκρατικού Δήμου Διονύσου περιμένει να δει αν επιτέλους θα ανταμειφθεί η εθελόντρια υπογράφοντας την (απ’ ότι φαίνεται) …πολυπόθητη (όνειρο ζωής) σύμβαση και αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπεύθυνης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Κατά τα άλλα, στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν πάρα πολλά πρωτόκολλα, 15 τον αριθμό, καθώς επίσης  ο καθορισμός των θέσεων των περιπτέρων (Νο 20), τα οποία, σημειωτέο, θα παραχωρηθούν με κλήρωση σε ποσοστό 30% (άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους, πολεμιστές Κύπρου, κλπ.) και με δημοπρασία σε ποσοστό 70%. Και εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι επιτέλους ένα μεγάλο αγκάθι του δημόσιου βίου, η …διαφθορά στα περίπτερα, την οποία είχε καταγγείλει επανειλημμένα ο νυν Δήμαρχος από την θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, εξαλείφεται και …εξαϋλώνεται οριστικά.  

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗΝ ΔΕ ΔΡΟΣΙΑΣ.

ΘΕΜΑ 2ο: «Κανονισμός Λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Δαπάνες Πιστοποιήσεων Καταλληλότητας Παιδικών Χαρών από διαπιστευμένο Φορέα του ΕΣΥΔ»

ΘΕΜΑ 4ο: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια Παροχής Υπηρεσίας Πλυσίματος -Καθαρισμού Μεταφορικών Μέσων».

ΘΕΜΑ 5ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών (συνοπτικός) για την αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών, Ανάδοχος. ΠAΥΛΑΚΗΣ.

ΘΕΜΑ 6ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων, Ανάδοχος ΠAΥΛΑΚΗΣ. (Αριθ. Πρωτ: 24576)

ΘΕΜΑ 7ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων, Ανάδοχος ΠAΥΛΑΚΗΣ. (Αριθ. Πρωτ: 24269)

ΘΕΜΑ 8ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς ογκωδών απορριμμάτων, Ανάδοχος ΠAΥΛΑΚΗΣ. (Αριθ. Πρωτ: 25751).

ΘΕΜΑ 9ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΒΙΟΑΠΟΔΟΜΗΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΕΡΜΕ. (Αριθ. Πρωτ: 24578).

ΘΕΜΑ 10ο: Διαβίβαση για την έγκριση πρωτόκολλων οριστικής παραλαβής τμημάτων των υπηρεσιών για τη μεταφορά πολιτών για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές & αθλητικές εκδηλώσεις. Ανάδοχος. Σαρρής Δ & Α Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

ΘΕΜΑ 11ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας RICOH».

ΘΕΜΑ 12ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συντήρηση και προμήθεια αναλωσίμων φωτοτυπικών μηχανημάτων μάρκας TOSHIBA».

ΘΕΜΑ 13ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ THN ΕΠΙΣΚΕΥH ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Θ. ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 14ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΑΞΕΚΩ».

ΘΕΜΑ 15ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ KAI ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΣΙΔΕΡΗΣ Ι. ΜΙΧΑΛΗΣ».

ΘΕΜΑ 16ο: ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΒΙΟΑΠΟΔΟΜΗΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΕΡΜΕ. (Αριθ. Πρωτ: 27170). ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΘΕΜΑ 17ο: ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΔΣΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΟΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 18ο: «Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στο Δήμο μας & ετήσια συντήρηση για το Λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας και τις επιπλέον Υπηρεσίες».

ΘΕΜΑ 19ο: Ενεργοποίηση 5 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης σε κάθε Δήμο μέλος του Δικτύου SDG 17 Greece στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμων Στόχων 2020.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ 20ο: «Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των θέσεων περιπτέρων που θα παραχωρηθούν με κλήρωση στην κατηγορία 30% (άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους, πολεμιστές Κύπρου, κλπ.) και στην κατηγορία 70% (με δημοπρασία) – Ορισμός τόπου και αρμόδιας επιτροπής για τη διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για την κατηγορία 30% – Καθορισμός χρόνου παραχώρησης περιπτέρων”.

-Σχετικά άρθρα:

*«ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ; ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ;»

*«ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»

Categories: ΝΕΑ