ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Όπως αναμενόταν, από αύριο-Τρίτη-3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες των ερασιτεχνικών ομάδων  σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, δηλαδή σταματούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αλλά και οι ομαδικές προπονήσεις.

Σήμερα το πρωί η ΕΠΣΑΝΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής) εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία τονίζει:

«Μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες από αύριο Τρίτη 03/11/2020 και για ένα μήνα ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην Αττική ως εκ τούτου και για όλα τα σωματεία της Ένωσης μας. Συνεπώς δεν μπορούν να διεξαχθούν ούτε ομαδικές προπονήσεις και φυσικά ούτε αγώνες. Η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. με επιστολή της προς την Γ.Γ.Α, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ θα εξηγήσει τους λόγους που θεωρεί την παραπάνω απόφαση άδικη και θα προτείνει τρόπους για διεξαγωγή τουλάχιστον των προπονήσεων με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο χωρίς χρήση αποδυτηρίων».

Με τη σειρά της η ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή όλων των αγώνων, πρωταθλημάτων και τουρνουά, μέχρι την Τετάρτη-2 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση που ισχύουν για την Περιφέρεια Αττικής προς αποφυγή περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού, το ΔΣ της ΕΣΚΑ ανακοινώνει την αναστολή όλων των αγώνων της Ένωσης (Πρωταθλήματα & Τουρνουά), καθώς και των φιλικών αγώνων που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της, από Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου».

Γίνεται αντιληπτό πως εκτός από τις προπονήσεις των ανδρικών ομάδων των ερασιτεχνικών κατηγοριών σταματούν και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών και Ακαδημιών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ.  

-Σχετικά άρθρα:

*ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ