ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τον κόσμο ότι από αύριο θα είναι και πάλι ανοιχτά τα γήπεδα Δροσιάς, Διονύσου για ατομική άθληση. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι γίνεται αναφορά μόνο σε δύο από τα έξι γήπεδα-αθλητικές δημοτικές εγκαταστάσεις. Γιατί; Τα άλλα τέσσερα γήπεδα που δεν ανοίγουν, μήπως είναι …ιδιωτικά και όχι δημοτικά; Πως καταστρατηγείται η αρχή της ισότητας; Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος; Δηλαδή αν θέλει κάποιος πολίτης από το Κρυονέρι να αθληθεί ή να παίξει τένις θα πρέπει να …μετακομίζει στο Διόνυσο;

Η ανακοίνωση για το άνοιγμα των δύο μόνο δημοτικών εγκαταστάσεων:

«Από την Τρίτη-10 Νοεμβρίου 2020 θα είναι και πάλι ανοιχτά τα Δημοτικά Γήπεδα Δροσιάς (Κόκκινο χωράφι) και Διονύσου, καθώς και τα Γήπεδα Τένις  για να υποδεχτούν τους δημότες που επιθυμούν να αθληθούν στο πλαίσιο ατομικής άσκησης. Αναφορικά με τη χρήση των Γηπέδων θα τηρηθούν τα αυστηρά κριτήρια που έχουν τεθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο της πανδημίας, ενώ κατά την είσοδό τους στα Γήπεδα οι ενδιαφερόμενοι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΡΟΣΙΑΣ & ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ώρες εισόδου για το κοινό:

Δημοτικό Γήπεδο Δροσιάς (Κόκκινο Χωράφι): Δευτέρα έως και Παρασκευή: 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. & 17:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ. – Σάββατο και Κυριακή:  17:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Δημοτικό Γήπεδο Διονύσου: Δευτέρα έως και Παρασκευή: 9:00 π.μ. – 11:00 π.μ. & Δευτέρα έως Κυριακή: 17:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ

Οι δημότες προκειμένου να δηλώσουν την επιθυμία τους για χρήση των γηπέδων με ραντεβού, θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά από Δευτέρα έως και Παρασκευή,  ώρα 8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. στο 6944 622109 (υπόψη κου Παναγιώτη Ψύλλα)».

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ