ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

«ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ»

Προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο αντιμετώπισε το πρωί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος ήταν στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Εκεί που πήγαινε να μιλήσει κοβόταν η γραμμή, ή κόλλαγε το ίντερνετ, εν αντιθέσει με τους όλους τους άλλους που συνδέθηκαν από τα σπίτια τους και δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα.

Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης («Ανοιχτοί Ορίζοντες») Διονύση Ζαμάνη:

«Φωνάξτε το μηχανικό του Πολυτεχνείου, με τον οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Διονύσου, να σας το φτιάξει».

Η παρέμβαση σχετίζεται με πρόσφατη αναφορά του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Διονύσου, που επιχείρησε να δικαιολογήσει τα πάρα πολλά προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα webex, μέσω της οποίας διεξάγεται η τηλεκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών, επικαλούμενος τις απόψεις του ειδικού συνεργάτη της δημοτικής αρχής.

ΑΓΟΡΑ 1500 RAPID ΤΕΣΤ ΑΝΤΙ 31.800 ΕΥΡΩ

Ομόφωνα εγκρίθηκε η προμήθεια 1500 τεστ γρήγορης ανίχνευσης  αντιγόνων του κορωνοϊού, που προορίζονται κυρίως για τους δημοτικούς υπαλλήλους. Η συμφωνία με την εταιρεία HEMOGLOBE Ο.Ε. που επιλέχτηκε αναφέρει πως εργαζόμενοι-νοσηλευτές της  θα διενεργήσουν  τις δειγματοληψίες, θα έχουν την ευθύνη της πιστοποίησης των αποτελεσμάτων, ενώ θα μεταφέρουν και τα ιατρικά απόβλητα σε αποτεφρωτήριο.

Το συνολικό κόστος της ανωτέρω υπηρεσίας, μετά και από σχετική μελέτη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ανέρχεται σε 31.800 ευρώ, με δικαίωμα επέκτασης της σύμβασης κατά 50%.

-Σχετικά άρθρα:

*ΑΓΟΡΑ RAPID TEST ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΟΕ

Categories: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ