ΑΘΛΗΤΙΚΑ

STOP ΣΤΗΝ …ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Στο φαινόμενο της παράνομης διεξαγωγής ομαδικών προπονήσεων από συγκεκριμένο …πειρατικό ποδοσφαιρικό σωματείο βάζει τέλος ο Δήμος Διονύσου. Παρά τις ρητές απαγορεύσεις και την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής της κυβέρνησης, την ώρα που ο κορωνοϊός θερίζει, παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες συστηματική παραβίαση των γενικών κανόνων που ακολουθεί όλος ο κόσμος. Οι …πειρατές, που έχουν προϊστορία σε τέτοιες πρακτικές και σε άλλους τομείς, επέμεναν με «κάλυψη-απόκρυψη» να μαζεύουν παιδιά σε γκρουπ και να διεξάγουν προπονήσεις με μπάλα μπροστά στα μάτια έκπληκτων πολιτών.

Εκπρόσωποι παλαιών και νόμιμων σωματείων αντιλήφθηκαν τις παραβατικές συμπεριφορές που βάζουν σε τρομερό κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας. Μάλιστα έβγαλαν και φωτογραφίες επί το έργον των ανεύθυνων, τις οποίες απέστειλαν στους αρμοδίους για τα περαιτέρω. Πέραν όλων των άλλων έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, η οποία είναι σε επιφυλακή, έτοιμη για εφόδους και επιβολή προστίμων.

Ο Δήμος Διονύσου εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος, που είναι ιδιαίτερα σοβαρό σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για την εξέλιξη της πανδημίας στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.  

Διευκρινιστική Ανακοίνωση αναφορικά με τη χρήση των Ανοιχτών Γηπέδων Δροσιάς και Διονύσου από τους δημότες

Σε συνέχεια προηγούμενης Ανακοίνωσης του Δήμου Διονύσου αναφορικά με τη χρήση των Δημοτικών Γηπέδων Δροσιάς (Κόκκινο χωράφι) και Διονύσου από τους δημότες που επιθυμούν να αθληθούν στο πλαίσιο ατομικής άσκησης, διευκρινίζονται τα εξής:

– Απαγορεύεται η χρήση μπάλας για ποδόσφαιρο ή άλλα αθλήματα καθώς και οργάνων γυμναστικής.

– Επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση, όπως το περπάτημα και το τρέξιμο.

Υπενθυμίζεται ότι αναφορικά με τη χρήση των Γηπέδων εξακολουθούν να ισχύουν τα αυστηρά κριτήρια που έχουν τεθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο της πανδημίας, ενώ κατά την είσοδό τους στα Γήπεδα οι ενδιαφερόμενοι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ