ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ;

Σε άθλια οικονομική κατάσταση είναι ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Στεφάνου και πλέον το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του βρίσκονται αντιμέτωπα με το ενδεχόμενο του λουκέτου ύστερα από τριάντα σχεδόν χρόνια λειτουργίας. Η αναστολή λειτουργίας λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό (lockdown) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι εκδηλώσεις απαγορεύονται, τα μέλη έχουν μήνες να πληρώσουν τις συνδρομές τους, ενώ η τακτική επιχορήγηση του Δήμου Διονύσου, μέσω της οποίας θα δινόταν βαθιά οικονομική ανάσα, καθυστερεί για λόγους που κανείς αρμόδιος δεν έχει επαρκώς εξηγήσει στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον επίσημο λογαριασμό στο facebook, «o Σύλλογος Γυναικών Αγίου Στεφάνου ιδρύθηκε το 1982 και περιλαμβάνει στο δυναμικό του όλες τις γυναίκες του τόπου μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που πιστεύουν ότι μπορούν, μέσω της γνώσης και της δράσης, να προσφέρουν ουσιαστικό έργο βελτιώνοντας τόσο το κοινωνικό όσο και το πολιτιστικό γίγνεσθαι».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας μας λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:
«Κύριοι, το δημοσίευμα της 28/11/20 της εφημερίδας σας που αφορά
στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, είναι ανυπόστατο και ανυπόγραφο, στηρίζεται δε σε ψευδείς ειδήσεις ( χρέη ενοικίων, πιέσεις από τον ιδιοκτήτη κ.α.) και προσβάλλει το κύρος και την αξιοπρέπεια του Συλλόγου μας !
Το ΔΣ του Συλλόγου μας έχει απαιτήσει επανειλημμένα την απόσυρσή του από την σελίδα σας χωρίς να το έχετε κάνει !!!
Επειδή διαπράττετε συνειδητά συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος μας,
καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία σας και χρησιμοποιώντας το λογότυπό μας παράνομα, σας καλούμε για μια τελευταία φορά να αποσύρετε το άρθρο και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας !!!
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΥΡΟΣ
ΣΤΑ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!!
Για το ΔΣ του συλλόγου
Η Πρόεδρος                                          Η Γραμματέας
Αγγελική Κωσταρέλη                          Μιμή Φορμόζη

Απάντηση dionysospost:

Η Πρόεδρος και η Γραμματέας βαφτίζουν εντελώς αυθαίρετα …συκοφαντία την πέρα για πέρα αληθή είδηση ότι ο Σύλλογος έχει χρέη, όπως και η πλειονότητα των φορέων Πολιτισμού και Αθλητισμού της περιοχής. Διαψεύδουν πάντως ότι οφείλουν ενοίκια στον ιδιοκτήτη της έδρας τους, από τον οποίο, όπως αναφέρουν, ουδόλως πιέζονται. Δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. Οι ίδιες κυρίες ωστόσο σε ανάρτησή τους στο facebook (πριν πέντε ημέρες), επιβεβαίωσαν πλήρως την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος, που ήταν και είναι όλη η ουσία του ανωτέρω ρεπορτάζ.

-Σχετικά άρθρα:

*«ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

*«ΙΔΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ»

*«ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ;»

*ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ …ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ