FRONTPAGE

«Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ»

Σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στο Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της περιοχής με αφορμή το θέμα των τακτικών επιχορηγήσεων, οι οποίες έχουν παγώσει για ανεξήγητους λόγους. Η επίθεση είναι προσωπική και οι κατηγορίες αφορούν εμπαιγμό και κοροϊδία. Ο Καλαφατέλης αποκαλείται πάρα πολλές φορές «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ», γιατί δεν βγαίνει και δεν απαντά στα τηλέφωνα, ενώ εν κατακλείδι σημειώνεται κατά λέξη ότι «αυτό που πονάει περισσότερο είναι να είσαι ανεπιθύμητος στην ίδια σου τη πόλη!!!»

Με 75 χρόνια ιστορία ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ανοίγει πρώτος τον χορό των αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Διονύσου συμπεριφέρεται για πρώτη φορά ύστερα από πάρα πολλά χρόνια στα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και με ιδιαίτερο φορολογικό καθεστώς, της περιοχής. Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο blog  «dionysosvoice», απ’ όπου και το αναδημοσιεύουμε. Είναι αυθεντική με σφραγίδες και υπογραφή από το ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις, αλλά και κοινές δράσεις της πλειονότητας των σωματείων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Μετά από υπομονή πολλών εβδομάδων και μετά από την κοροϊδία πού τρώμε από τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ δήμαρχο Διονύσου κύριο Καλαφατέλη, η υπομονή μας πλέον έφτασε στα άκρα!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, μετά την λήξη της πρώτης καραντίνας, προς το τέλος του Ιουνίου, και αφού η ομάδα άρχιζε να χτίζεται για την καινούρια χρονιά, είχαμε τις διαβεβαιώσεις του «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ» πως θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να βοηθήσει και ο δήμος από τη μεριά του την ομάδα μας.

Συγκεκριμένα είχαμε την υπόσχεση του πως τουλάχιστον αυτήν τη λίγη και «κουτσουρεμένη» βοήθεια που δικαιούνται τα σωματεία του δήμου θα την επισπεύσει καθώς ΟΛΑ τα έξοδα για τη συντήρηση και τη λειτουργία των γηπέδων όπως επίσης και τον σχεδιασμό των ομάδων, τα έχουν επωμιστεί δύο-τρείς άνθρωποι που από το υστέρημα τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν όλη τη χρονιά.

Η συνέχεια είναι γνωστή…

Να οι λεζάντες στις εκδηλώσεις της ομάδας μας…και να οι δηλώσεις μπροστά σε κόσμο ότι “θα είμαι δίπλα σας”… και να λοιπόν που ήρθε η ώρα του ταμείου!!!

Και κάπου εκεί αρχίζουμε και τον ψάχνουμε….

Μας το έλεγαν κάποιοι… «Όταν θα έρθει η ώρα θα τον ψάχνετε!»

Μπα λέγαμε εμείς… πολιτικές αντιπαλότητες, δε μας ακουμπάνε εμάς αυτά, έτσι και αλλιώς δε θέλουμε δωράκια, θέλουμε αυτό που δικαιούμαστε!! Αυτό που είχε υποσχεθεί μπροστά σε κόσμο, ποδοσφαιριστές, προπονητές…

ΠΑΠΑΤΖΕΣ τις λέει ο κόσμος και ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ξέρει πολύ καλά από αυτές!!

Η ομάδα με 75 χρόνια ιστορία!!!

Από τις πρώτες ομάδες της ΕΛΛΑΔΑΣ με έτοιμο φάκελο κατατεθειμένο στην ΓΓΑ για την αθλητική αναγνώριση. Η ομάδα που έχει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων των αντιπάλων, όλων των ενώσεων! Η ομάδα που οι Μπογιατιώτες αγάπησαν και αγκάλιασαν  και με το υστέρημα τους, την έκαναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και την κράτησαν ζωντανή σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις… αυτή η ομάδα δεν σε έχει ανάγκη!!!

Ξέρουμε ότι αυτό σε πονάει, αλλά σίγουρα αυτό που πονάει περισσότερο είναι να είσαι ανεπιθύμητος στην ίδια σου τη πόλη!!!

Τώρα όσο για κάποια τουρνουά που λέγονται και ακούγονται, κάποιους στολισμούς, κάποια φώτα κλπ. θα επανέλθουμε…

Ξεκίνα λοιπόν με την συντήρηση και την ασφάλεια του γηπέδου όπου αθλούνται εκτός των ομάδων (που αποδεδειγμένα δεν σε ενδιαφέρει) και  παιδάκια όλων των ηλικιών, γιατί καθαρίστριες, μπογιατζήδες,  υδραυλικοί, κλειδαράδες, ηλεκτρολόγοι, στο τσάμπα τελειώσανε!!!

Η αγάπη μας για αυτήν την ομάδα είναι τεράστια και όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα το δρόμο της θα τον βρει!! Δεν θα σου κάνουμε τη χάρη να συζητιέται για χρόνια, ότι επί δημαρχίας σου η ομάδα σταμάτησε τη λειτουργία της…όσο και αν το θέλεις!!!

ΥΓ 1. Αλήθεια, πόσο ωραίο είναι αυτό που βλέπουμε όταν ομάδες ευχαριστούν την δημοτική αρχή όπου ανήκουν, για την βοήθεια που τους παρέχει ο Δήμος τους.

ΥΓ 2. Ευχαριστούμε τον πρώην δήμαρχο Διονύσου, κύριο ΖΑΜΑΝΗ,  που μας άνοιξε τα μάτια και προσπάθησε να μας βοηθήσει όσο γινόταν.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

-Σχετικά άρθρα:

*ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ;

*«ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

*«ΙΔΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ»

*«ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ;»

*ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ …ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ

2 replies »