ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

Δριμύ κατηγορώ του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη εναντίον του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις σε βάρος των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής. Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ο Γιαρένης πήρε θέση με ανάρτηση στο λογαριασμό  Η μπάλα στην σέντρα στο facebook.

Σήμερα το πρωί εξάλλου ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε δημοσίως στην πλατεία της Άνοιξης στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους Γιούλα Λακαφώση, Μιχάλη Τσιλιγκήρη, κατηγορώντας τους ότι αδιαφορούν για τη θλιβερή κατάσταση στην οποία έχουν περιπέσει τα σωματεία και οι άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού λόγω της πανδημίας, καθώς επίσης πως …σφυρίζουν αδιάφορα και νίπτουν τας χείρας τους σαν άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι.  

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Η μπάλα στην σέντρα

Δυναμική παρέμβαση του Προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Dimitrhs Giarenis

κατά του Δημάρχου του Δήμου Διονύσου κυριου Γιάννης Καλαφατέλης

με θέμα την επιχορήγηση των σωματείων του δήμου …

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημητρης Γιαρένης έχει θέσει υποψηφιότητα 3 φορές στον Δήμο Διονύσου (τη μια με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου) και έχει εκλεγεί τις 2 από τις 3 .

«Αγαπητέ Δήμαρχε ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου μας με την ΑΠΟΦΑΣΗ σου για μη καταβολή των ψηφισμένων από το Δημοτικό Συμβούλιο επιχορηγήσεων οδηγεί στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ τους… Υπεύθυνος εάν δεν βρεθεί λύση θα είσαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ και όχι η υπάλληλος ή ο γραμματέας του Δήμου…Τεράστιες και οι ΕΥΘΥΝΕΣ των εκλεγμένων που «κρύβονται» ή σιωπούν…

Υ.Γ.: Όταν φέρατε στο Συμβούλιο το θέμα των επιχορηγήσεων δεν γνωρίζατε τι «προβλήματα» θα αντιμετωπίζατε; Πέρσι πως δόθηκαν οι επιχορηγήσεις;»

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2 replies »