FRONTPAGE

ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ

Το …πολύπαθο θέμα των τακτικών επιχορηγήσεων του Δήμου Διονύσου στους φορείς Πολιτισμού και Αθλητισμού της περιοχής αναλύει, ξεσκεπάζοντας τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις της διοίκησης Καλαφατέλη, η παράταξη “ανοιχτοί Ορίζοντες”, που είναι μείζων αντιπολίτευση. Ο τίτλος και η φωτογραφία που συνοδεύουν το κείμενο της ιδιαίτερα αιχμηρής ανακοίνωσης τα λένε όλα.

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ (τίτλος βγαλμένος μέσα από τη ζωή)

Τόσο η παράταξή μας, όσο και όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, ουδέποτε μέχρι σήμερα, πέραν των τοποθετήσεών τους εντός των οργάνων του Δήμου, δεν εξέδωσαν ούτε καν μια ανακοίνωση ή ένα δελτίο τύπου για το θέμα των επιχορηγήσεων των συλλόγων.

Για αυτό το λόγο και η χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου με τίτλο «Η αλήθεια για τις επιχορηγήσεις» ξεπερνά κάθε όριο.

Ο ορθότερος τίτλος θα ήταν «Οι ΠΑΠΑΤΖΕΣ για τις επιχορηγήσεις Νο 25» όπως εύστοχα αναφέρετε σε Δελτίο Τύπου συλλόγου της περιοχής μας ή ίσως «Ο εξαφανισμένος Νο 125».

Χθές ούτε λίγο ούτε πολύ η Δημοτική Αρχή ψάχνοντας τον τρόπο να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα χρησιμοποίησε φράσεις όπως παράγοντες φερέφωνα , λαϊκισμό , μικροπολιτική και παροχολογία για να καλύψει τη δική της ανεύθυνη στάση που έχει φέρει τους συλλόγους όλου του Δήμου σε απόγνωση.

Μάλλον με τον όρο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ σύμφωνα με την ανακοίνωση θα εννοείται πως είναι και ο πρόεδρος του Α.Ο Κρυονερίου που άκουσε τον Γ.Γ του Δήμου να καθυβρίζει τους παράγοντες των συλλόγων αποκαλώντας τους απατεώνες και μάλιστα τον άκουγαν και πολλοί άλλοι με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να βγει από τα ρούχα του και να ειπωθούν στη συνέχεια φράσεις που δεν μπορούν να γραφτούν δημοσίως.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο διάλογος όπως τουλάχιστον μεταφέρθηκε από αυτήκοους μάρτυρες , ήταν «Δεν δίνουμε λεφτά στους απατεώνες παράγοντες».

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ αν και μπορούμε να δώσουμε τα χρήματα , είναι πολιτική επιλογή στους απατεώνες να μην δώσουμε λεφτά.

Τώρα να μιλάει ο Γ.Γ για απατεώνες ακούγεται σαν το πιο σύντομο αλλά εξαιρετικά επιτυχημένο ανέκδοτο.

ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ και ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ μάλλον εννοεί ο Δήμαρχος αυτό που έκανε πριν τις εκλογές του 2019, όπου με συνεχείς απουσίες του συνόλου της παράταξής του, δεν άφηνε να γίνει απαρτία και να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο επί δύο μήνες για να μην ψηφιστούν οι τότε επιχορηγήσεις των συλλόγων και ταυτόχρονα από την πίσω πόρτα μάζευε τους παράγοντες και τους έλεγε ότι εάν βγει την επόμενη μέρα των εκλογών θα ψηφίσει τις επιχορηγήσεις.

ΣΟΒΑΡΗ και κυρίως ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ.

Και με τον ΛΑΙΚΙΣΜΟ εννοεί τις διαβεβαιώσεις που μοίραζε αφειδώς όλη τη χρονιά που μας πέρασε απαντώντας σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις μας ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις επιχορηγήσεις.

Από το Μάρτιο του 2020 και το πρώτο lockdown ζητούσαμε με προτάσεις σε διαπαραταξιακές επιτροπές για την αντιμετώπιση της πανδημίας και στο Δημοτικό Συμβούλιο, μεταξύ άλλων, να δοθούν εγκαίρως, αν είναι δυνατόν και άμεσα οι επιχορηγήσεις και επι ένα χρόνο διαβεβαίωναν Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σήμερα ένα μήνα πριν τελειώσει η χρονιά ανακάλυψαν ξαφνικά την νομοθεσία, τα προγράμματα δράσης και τον Επίτροπο. Γιατί δεν τα έλεγαν αυτά άραγε το Μάρτη μήνα;

Θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην ανευθυνότητα ή την εγκληματική ασχετοσύνη.

Πόσο πιο εύκολο θα ήταν να λυθεί το σημερινό τραγικό πρόβλημα των συλλόγων αν από το Μάρτη μήνα είχαν ενημερωθεί επαρκώς και ειλικρινώς όλοι οι σύλλογοι;

Πόσο πιο εύκολα οι σύλλογοι θα μπορούσαν να έχουν προετοιμάσει τους φακέλους τους σωστά ή ακόμα θα είχαν περικόψει δαπάνες που έχουν ήδη έχουν εκτελέσει και δεν είναι επιλέξιμες;

Αλλά ο Δήμαρχος διαβεβαίωνε τους πάντες «όλα καλά μην ανησυχείτε», εξάλλου ο Δήμαρχος ως γνωστόν , είναι πονηρός, είναι μάγκας και πάντα τα καταφέρνει.

Και ξαφνικά ο Δήμαρχος εξαφανίζεται, δεν σηκώνει τηλέφωνα σε παράγοντες των συλλόγων (απατεώνες άλλωστε τί δουλειά έχει μαζί τους) , δεν σηκώνει τηλέφωνα στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ (πρώην πρόεδρος ομάδας άρα με την κατά Μιχιώτη λογική απατεώνας κι αυτός).

ΦΑΝΤΟΜΑΣ ο Δήμαρχος.

Ο μόνος που βγαίνει στο τηλέφωνο είναι ο Γ.Γ του Δήμου, ο οποίος ως γνωστόν από παλιά έχει καταθέσει προσφυγή κατά των επιχορηγήσεων των συλλόγων και σήμερα δεν διστάζει να καθυβρίζει τους παράγοντες των συλλόγων αποκαλώντας τους απατεώνες.

Αυτός μιλάει στη θέση του Δημάρχου όταν δεν μπορεί κανείς να βρει το Δήμαρχο.

Ζούμε δηλαδή στο Δήμο της Διονυσοσκουφίτσας, γιατί ο Δήμαρχος όντας υπόδικος για κακούργημα , αποδεδειγμένα ψεύτης και ανεπιθύμητος στην πόλη του κατά κάποιους , είναι εξαφανισμένος.

Όποιος δεν μπορεί παραιτείται και φεύγει.

Αν φυσικά έχει έστω και λίγο φιλότιμο.

Καλό μήνα σε όλους.

-Σχετικά άρθρα:

*ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ Η ΑΠΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

*«Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ»

*Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

«Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ»

*ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ;

*«ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

1 reply »