ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

«ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ Η κ ΛΑΚΑΦΩΣΗ»

Στα Δημοτικά Συμβούλια και ειδικότερα στο κεφάλαιο των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών η Αντιδήμαρχος  Καθημερινότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Παναγιώτα Λακαφώση πάντα προσερχόταν αδιάβαστη, γι’ αυτό και δεν ήταν σε θέση να δώσει επαρκείς εξηγήσεις στις ερωτήσεις που υποβάλλονταν απ’ όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης. Στην συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας ωστόσο, σημειώθηκε εντυπωσιακή αλλαγή, η οποία δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη. Η κ Λακαφώση είχε μπροστά της σημειώσεις, αλλά το σπουδαιότερο, αφού ζήτησε και πήρε το λόγο, προσπάθησε να πείσει το σώμα γιατί έπρεπε να ψηφιστούν τα πρωτόκολλα παρουσιάζοντας στοιχεία και αριθμούς.

«Χαίρομαι, γιατί η κ Λακαφώση ήρθε σήμερα κάπως διαβασμένη» ανέφερε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας («Ανοιχτοί Ορίζοντες») Διονύσης Ζαμάνης.

Προχωρώντας η κ Λακαφώση επιτέθηκε στην προκάτοχό της Αγγελική Πέππα, κατηγορώντας της ότι δεν έκανε τίποτα κατά τη διάρκεια της θητείας της, με αφορμή κάποια παροπλισμένα οχήματα στα οποία αναφέρθηκε παραθέτοντας αριθμούς πινακίδων και τεχνικά χαρακτηριστικά.

«Λέτε ανακρίβειες» αντέδρασε η κ Πέππα. «Στον απολογισμό μου, που άφησα γραπτώς, η μοναδική Αντιδήμαρχος, περιγράφω με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση κάθε οχήματος. Ανεξάρτητα απ’ αυτό, θα συμφωνήσω με τον κ Ζαμάνη ότι σήμερα ήρθατε διαβασμένη. Και αυτό είναι μια καλή αρχή, παρά τις ανακρίβειες που λέτε».