ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΠΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

Υπερψηφίστηκε η σημειακή τροποποίηση του ΓΠΣ της Ροδόπολης που αφορά ως επί το πλείστον τις επιτρεπόμενες επαγγελματικές χρήσεις εντός του οικισμού.

Η πρόταση που υπερψηφίστηκε είναι ουσιαστικά πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε παρθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή και είχε καταψηφιστεί από το σύνολο της σημερινής διοίκησης και τον τότε πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ Μανώλη Κόκκαλη, ως «παράτολμη και μαξιμαλιστική που έθετε σε κίνδυνο συνολικά το πολεοδομικό καθεστώς της Ροδόπολης».

Θυμίζουμε ότι ο Μανώλης Κόκκαλης, ως ειδικός …εμπειρογνώμων, είχε κάνει άνω-κάτω την προαναφερθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί Ζαμάνη και είχε …χαλάσει τον κόσμο, συμπαρασύροντας τότε τον Καλαφατέλη και τους συμβούλους του σε αρνητική ψήφο.

Χθες βράδυ λοιπόν, αφού αλληλοσυνεχάρησαν  ο κ Κόκκαλης τον Δήμαρχο και ο Δήμαρχος τον κ Κόκκαλη, ευχαριστημένοι από το κατόρθωμα τους αυτό, ψήφισαν ουσιαστικά  την απόφαση  Ζαμάνη που είχαν καταψηφίσει προεκλογικά.

Ωραίες ιστορίες από το δάσος του Διονύσου, με ή χωρίς Διονυσοσκουφίτσα. Ή αλλιώς, μπράβο Μανώλη, ωραία η κωλοτούμπα, με διπλή πιρουέτα και διπλό σάλτο…

-Σχετικά άρθρα:

*ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

2 replies »

  1. Παράθεμα: Passipoularidou's Weblog