ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ

Του Περικλή Δημητρόπουλου.

Άκρως επιθετική ανακοίνωση κατά της διοίκησης του Δήμου Διονύσου ετοιμάζουν οι σύλλογοι, πολιτιστικοί και αθλητικοί, που θεωρούν ότι εμπαίζονται και λοιδορούνται από ανθρώπους άσχετους και εμπαθείς. Λίγες ημέρες πριν έγινε η δεύτερη συνάντηση δέκα περίπου σωματείων, διαβάστηκε ένα κείμενο το οποίο κρίθηκε από την ομήγυρη ότι ήταν πολύ ελαφρό και ανώδυνο, ενώ αποφασίστηκε να ετοιμαστεί μια σκληρή ανακοίνωση, που θα καταγγέλλει τους άστοχους χειρισμούς των διοικούντων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακούστηκαν βαριές εκφράσεις για τους «εχθρούς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού», οι οποίοι είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι στην τοπική κοινωνία και θα καταγγελθούν δημοσίως. Το πιο σημαντικό εξ όλων είναι ότι άνθρωποι αξιοπρεπείς, οικογενειάρχες, άριστοι επαγγελματίες που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχουν χόμπι τα σπορ και το θέατρο, αντιμετωπίζονται συλλήβδην ως «απατεώνες». Το σημείο αυτό θα επισημανθεί ιδιαιτέρως στην ανακοίνωση που πρόκειται να βγει τις προσεχείς ημέρες, ενώ προτάθηκε να ζητηθεί και η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου που αποκάλεσε τους αγνούς αυτούς εθελοντές «παράγοντες» με την κακή έννοια της λέξης και βεβαίως, όπως είναι τοις πάσι γνωστό, «απατεώνες».

Στη συνάντηση πήραν μέρος μεταξύ άλλων δύο σύλλογοι γυναικών και δύο πολιτιστικοί από το Κρυονέρι, πέραν των αθλητικών σωματείων που ήταν η πλειονότητα.

Τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή με το θέμα των επιχορηγήσεων στιγματίζουν τη διακυβέρνηση Καλαφατέλη και είναι βέβαιο ότι δεν θα περάσουν αμάσητα. Χώρια που η όλη κατάσταση θα εξελιχθεί δίχως αμφιβολία σε μείζον πολιτικό ζήτημα, το οποίο θα γυρίσει μπούμπεραγκ στους μαθητευόμενους μυαλοπώλες, που γνωρίζουν, εκτός όλων των άλλων, κι από …βέσπα, αλλά κι από Αθλητισμό και Πολιτισμό. Ήδη ο ΑΟ Σταμάτας σε ανακοίνωσή του πριν λίγες ημέρες το είπε ξεκάθαρα: «Έχει ο καιρός γυρίσματα».

Υ.Γ.: Άσχετο με τα παραπάνω, αλλά είναι ένα ερώτημα επίκαιρο: Τι δουλειά έχουν κάνει στη ζωή τους και τι ένσημα έχουν κολλήσει άεργοι τύποι που έπιασαν στασίδι (καρέκλες εξουσίας, γιατί οι κομπλέξες είναι και  εξουσιομανείς) στην …κυβέρνηση Καλαφατέλη, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο, μην δεν προλάβουν να ανέβουν στο τρένο;

-Σχετικά άρθρα:

*ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΗ …ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΓ

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2 replies »